11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Суд вирішив не знімати Зеленського з виборів

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва відхилив вимогу скасувати реєстрацію Володимира Зеленського як кандидата в президенти України. 

Судді вказали, що реєстрацію кандидата може скасувати тільки ЦВК і лише декількох випадках: втрата громадянства, заява кандидата про зняття з виборів, переїзд в іншу країну на постійне місце проживання і втрата працездатності. У разі, якщо суд визнає факт порушення правил агітації або підкупу виборців, ЦВК може винести тільки попередження.

Як наголосила суддя, колегія суддів не встановила порушень кандидатом Зеленським.

«Потрібен не лише факт розповсюдження, а й факт із закликом голосувати за певного кандидатом. Вказана особа не здійснювала закликів голосувати, а лише повідомила громадян про подію», — додав суддя.

Обставини, про які повідомив позивач, можуть бути лише підставою для винесення попередження ЦВК для Зеленського, пояснили судді.

«Суд вирішив у задоволенні адміністративного позову Андрія Хилька до Володимира Зеленського та Центральної виборчої комісії відмовити», — наголосила суддя.

Позивач має право оскаржити рішення. Захисники Зеленського заявили, що вони рішенням суду задоволенні.

Нагадаємо, адвокат Андрій Хилько подав позов про зняття Володимира Зеленського з виборів. Розгляд позову розпочався 20 квітня о 22:00.

Під час судового засідання Хилько заявив, що його обурило те, що Зеленський безкоштовно роздавав квитки на дебати на «Олімпійському». На його думку, відповідно до закону, це можна вважати підкупом.

У штабі Зеленського заявили, що позов Хилька «не має ніякої перспективи і є абсолютно безпідставним». В Адміністрації президента заперечили зв’язок адвоката Хилька з Порошенком.

Зазначимо, що судді, які розглядали позов, сприяли масовим фальсифікаціям на виборах у 2012 році.

Головуючий суддя Ганечко Олена раніше відпустила з-під арешту пасинка Фірташа, який скоїв смертельне ДТП у Києві. Також вона відмовилася декларувати доходи свого чоловіка.

113 КОМЕНТАРІ

  1. А теперь предлагаю Хильку подать в суд на Порошенко. За сегодня, за фонтан в Виннице. Здесь 100% подкуп. Беги Хилько, беги. Ещё успеешь.

  2. Сам на себя в суд подал,пропиарился в день тишины,обосрал заодно По,шоу Квартал95 продолжается, народ требует зрелищ, всё ещё впереди

  3. Ще такого світ не бачив.До чого так низько впав чинний президент.Ганьба А що ще чекати після виборів .Як людина не хоче покидати своє прикормлене корито держиться за нього зубами.Люди не ведіться на його не доречні витівки.

  4. Порох вампир, он жаждет крови он идет на все, чтобы столкнуть людей, ему мало Майдана, Иловайска это бешеный и коварный ЗВЕРЬ, ничего человеческого, у него неосталось,я думаю умные люди это видят и знают, что делать!!!!!????

  5. Порошенко как же низко ты пал перед народом,перед нашим новым президентом,до такой низости,мерзости дойти и как можна было верить в твои обещания.Но добро всегда побеждает зло,а теперь суши сухари.

  6. ВОЛОДИМИР, БОЖОГО ТОБІ БЛАГОСЛОВІННЯ, ДАЙ БОЖЕНЬКА ЙОМУ УДАЧІ, ТЕРПІННЯ А МИ БУДЕМО РЯДОМ СЧАСТИ ТОБІ, СПАСИБІ ЗА ТВОЮ СМІЛИВІСТЬ!!!!!!!

  7. Порох пошёл на такую подлость. Как ему не хочется покидать кормушку, а ещё страшнее отвечать перед судом и народом. А мы Володимир с тобой. Такого президента мы хотели бы. Мы тебе верим!!!

  8. Цікаво а скільки заплатили цьому дебільні за провокацію.тепер Володя має закласти позов до цього довбойоба про захист честі гідності та ділової репутації стягнення завданої матеріальної та моральної шкоди.чому через якогось психічно хворого кандидат мав цілу ніч бути в суді замість того щоб відпочивати.

  9. Народ вам подобається ця передвиборна істерики яку влаштував чинний та його порохоботи.як вам його брехня чергова що він визнає вибір народу.

  10. НАДО УМЕТЬ ПРОИГРЫВАТЬ,УЙДИТЕ ДОСТОЙНО,ПОЖАВ РУКУ ЗЕЛЕНСКОМУ,НО ВЫ ЖЕ НАТАКОЕ НЕ СПОСОБНЫ ГОСПОДИН ПОРОШЕНКО ЖАДНОСТЬ ЗАТМИЛА РАЗУМ,ГАНЬБА!!!

  11. Цей позов був завідомо безперспективний і судді іншого рішення винести не могли.
    Та й ніби то не час виносити незаконні рішення бо можуть попитати.

  12. Как это низко, порох обосрался на весь мир, все это время Володя никого не агитировал, не поливал грязью, а порох уже что только не придумывал за этот срок выборов, противно и стыдно, что 5 лет страной руководил такой низкий и подлый человек, а теперь наконец у нас будет достойный президент, не подведи Володя, столько надежд на тебя, но ты справишься, потому что наш народ с тобой, и всегда тебя поддержит!!!

  13. Суда началась борьба.
    С Корупцией.
    1.Не брать взятки.
    2.Не давать деньги.
    3.Смотреть за темы кто может взять.
    ( конфискация полная, бабушек и жен).

  14. Ланає Романова ДА,НА ЩЕТ ВАМПИРА.ПОДИВІТЬСЯ НА ЗУБЫ ПОРОХА,ЯКІ ВОНИ В НЬОГО ВЕРХНІ ПО БОКАМ,ТОЧНІСІНЬКО,ЯК У ВАМПИРА,ПРИДИВІТЬСЯ ДОБРЕ.КОЛИ ВІН ШКІРИТЬСЯ

  15. В цюріховськім університеті у 2015році Порошенко виступав також сказав на найманців “повстанці ” а потім говорив найманці так що тепер?

  16. Всех, всех с вербным воскресеньем,погода замечательная,Владимир мы держим кулачки за тебя,верим в светлое будущее,в твою победу, здоровья, всех благ твоей тебе и твоей семье,УДАЧИ.Люди милые всё будет хорошо, потому что плохо уже надоело.?

  17. Та хер это Пороху надо? Обычная политтехнология зе. Как всегда – обосраться и сказать, что ему говно в трусы порох подкинул. Смешно. На кого это дерьмо расчитано??

  18. Алла Карташова А ви не подумали про те , що це придумала протилежна сторона ? Класний піарчик вийшов . Хоча всі , хто хоча би на рівні дитячого садочка знайомий з юриспруденцією , були впевнені в рішенні суду . Так , що подумайте кому була вигідна ця акція . І ще , а чому ви не думаєте , що це просто неадекватна людина , яка понад усе закохана в себе , таким судовим позовом вирішила засвітити себе . Я чомусь впевнений , що щось подібне з його боку було і раніше . Є така категорія людей , які таким чином проявляють себе .

  19. А суд і немає права знімати,кого б там не було з виборів! Свою кандидатуру може зняти з виборчої гонки лише сам кандидат, або у випадку смерті він знімається автоматично!!!! І всеее і ніякий суд не уповноважений,як забембали ці фейки!!!

  20. Бог тобі нехай допомагає, щасти тобі і роби в Україні все можливе аби тільки витягти з цієї халепи. І ніколи сину, ніколи не обманює народ і не обкрадав державу іди вірним шляхом і воно тобі віддасть сягає в тричі, СЛАВА УКРАЇНІ

  21. Anastasiya Vusata Да,але знаючи наше правосуддя і Порошенка,що не хоче відлізти від корита,можна було ждати,що угодно,півночі люди не спали і ще за одного дебіла.

  22. София Ушнова дійсно який день тиші як він у Вінниці відкрито агітував народ. Чому на це ніхто не звертає уваги??? Можливо тому що йому кранти. І Всеодно агітація навіть в останній день йому не допоможе.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>