12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В Адміністрації президента заперечили зв’язок адвоката Хилька з Порошенком

В Адміністрації президента України спростували інформацію, що Андрій Хилько, який подав позов про зняття Володимира Зеленського з виборів, є адвокатом Петра Порошенка.

Про це Громадському повідомив речник штабу кандидата в президенти Петра Порошенка Олег Медведєв.

«Ми ніякого відношення до цього позову взагалі не маємо, ми вважаємо, що це дискредитація напередодні виборів», — сказав Медведєв.

Нагадаємо, адвокат Андрій Хилько подав позов про зняття Володимира Зеленського з виборів. Розгляд позову розпочався сьогодні, 20 квітня, о 22:00.

У штабі Зеленського заявили, що позов Хилька «не має ніякої перспективи і є абсолютно безпідставним».

115 КОМЕНТАРІ

  1. Скільки там вибори коштують нам панове? І це гівно (а саме тим місцем він на світ і опинився) має право такими грошима ризикувати. Чи вистачить розумув суддів “не підставитися”.

  2. Хилько тявкает, но нас не остановить! Запомним эту продажную фамилию. Петрушка будет выть и гадить до последнего вздоха!

  3. Та не брешіть! Трясетеся за свої шкури! Як можна обирати президентом того,що вся агітація- це Брехня! Він і зараз у Вінниці горлопене про себе любого! Дістали!

  4. Владимир Хаз плохо одно что это чмо опозорило не только себя а фамилию а ведь люди и их много живут а какета гнида опозорила,РЕБЯТА НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ ДЕБИЛ ОН И АФРИКЕ ДЕБИЛ АНДРЮША ВЕШАЙСЯ ТВАРЬ САМ В ЭТОЙ ЖИЗНИ ТЕБЕ МЕСТА НЕТ ТЕБЯ ГНИДУ ТВОИ ЖЕ ДЕТИ И ПРОКЛЯНУТ

  5. Интересно,а что запоёт Хилько, когда его после выборов привлекут за попытку сорвать выборы президента и попытку переворота?

  6. Это Порошенко нужно садить! Люди откройте глаза вы невинного человека посадить готовы за свой продажный голос? Где поддержка Порошенку, он же молодец!!!! А вы за деньги готовы голосовать за волка в овечьей шкуре! Стыдно должно быть! Зелеский мы с вами ???????

  7. Кто бы сомневался!!!!???? Не понимаю, опустится до такой степени!!! Позор!!! Что ещё Порошенко придумает против воли народа!!!???

  8. Порошенко,что вы не творите на Зеленского,все больше людей вам не верят.Вы опускаете сами себя.Зеленский Удачи Вам.

  9. Ludmila Stovba А чого проти нього нема суду.Він підкупляв і цьому е доказ.А автобуси які звозили масову. І роздавали гроші.Це що ..Людмила я з Вами згідна.

  10. Петрушке верить себя не уважать!!!! Чем больше грязи льете, тем больше понимаю, что делаю правильный выбор!!! ??

  11. Команда Зе,навіть в день тиші придумали собі агітацію))))Судити самих себе…І головне який суд вночі за просто так, цей цирк влаштовувати буде…Володимир так не любить корупцію,а судді ж явно не даром пішли на цей крок…))))

  12. Не притягнуть,Володимир в курсі..А от якщо ні то тоді спитаєте Володимира,чому не покараний Хілько))))Починайте ,рахувати його корупційні дії….

  13. Так Ангеліна,гарант завтра може стати не гарантом. І кандидат Володимир,щоб так і було старається як може,навіть плюнув на свою ненависть до корупції… Суддя явно не мало сьогодні вночі заробить грошей)))

  14. До Супрун,поки вона ще тут.Негайно……А Зеленский може щось диктувати суддям і заставити їх працювати в вихідний та й вночі?Мозги включіть.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>