2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Судді, які розглядають позов про зняття Зеленського з виборів, сприяли масовим фальсифікаціям на виборах у 2012 році

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва розглядає позов адвоката Андрія Хилька з вимогою скасувати реєстрацію Володимира Зеленського як кандидата в президенти.

За даними руху «ЧЕСНО», всі троє суддів, які розглядають справу, є недоброчесними: головуючий суддя Ганечко Олена, а також судді Федотов Ігор та Коротких Андрій.

Зазначені судді причетні до ухвалення судових рішень, що спричинили масові фальсифікації на виборах народних депутатів у 2012 році.

Нагадаємо, адвокат Андрій Хилько подав позов про зняття Володимира Зеленського з виборів. Розгляд позову розпочався сьогодні, 20 квітня, о 22:00.

Під час судового засідання Хилько заявив, що його обурило те, що Зеленський безкоштовно роздавав квитки на дебати на «Олімпійському». На його думку, відповідно до закону, це можна вважати підкупом.

У штабі Зеленського заявили, що позов Хилька «не має ніякої перспективи і є абсолютно безпідставним». В Адміністрації президента заперечили зв’язок адвоката Хилька з Порошенком.

48 КОМЕНТАРІ

  1. І така вишенька на торт! Тут напишу. “Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення” – стаття 61 Конституції України.
    Ось цю карту Зебеніниі грають!

  2. Какой суд? В Австралии уже участок открыли. Кому выгоден этот фарс, только недалёким почитателям.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>