6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Депутату Вишгородської міськради подарували квартиру

Начальник відділу з питань діяльності органів місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Управління конституційного та адміністративного законодавства Департаменту публічного права, депутат Вишгородської міської ради Ганна Булгакова отримала квартиру у подарунок.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держслужбовця.

3 травня Булгакова задекларувала подарунок у негрошовій формі вартістю 800 тисяч 810 гривень. Подарунок від громадянина України на прізвище Кисляк виявився квартирою у Вишгороді (передмістя Києва, – ред.) на 108,1 квадратних метра.

Слід зазначити, що у Булгакової вже є чимало нерухомості. У декларації держслужбовця за 2018 рік є земельна ділянка у Київській області та дві квартири в столиці. Зарплата Булгакової за минулий рік склала 527 742 грн., тобто на місяць співробітник Мін’юсту заробляє 45 тисяч гривень, що досить непогано навіть для столиці. Також депутат Вишгородської міської ради (у декларації зазначено, що це посада за сумісництвом, яка не оплачується, – ред.) зберігає 115 тисяч гривень готівкою.

Подарунки від родичів чи третіх осіб у грошовій і негрошовій формі – це, зазвичай, спосіб легалізувати “чорні” прибутки. Чиновники часто вдаються до цього методу.

Наприклад, нещодавно співробітниця Мін’юсту отримала у подарунок від матері два мільйони. Спеціаліст Мінприроди придбала квартиру за майже два мільйони отримавши 16 подарунків. Секретарю МЗС подарували вісім мільйонів. А у Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон.

Нагадаємо, Головний державний інспектор Державної фіскальної служби у Харківській області отримала подарунок у грошовій формі та придбала на ці кошти собі квартиру в Харкові, а інспектор ДФС отримала у подарунок 850 тисяч. Спеціаліст Держгеокадастру отримав у подарунок півмільйона.

Нагадаємо, Співробітнику Верховного Суду подарували 1,3 мільйона, а спеціаліст Нацкомфінпослуг отримала від батька у подарунок квартиру за два мільйони.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>