6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Будні податківців. Інспектор ДФС отримала у подарунок 850 тисяч

Головний державний ревізор-інспектор ГУ ДФС в Одеській області Анастасія Порохова отримала у подарунок від власного батька 850 тисяч гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації Порохової.

28 березня податківець задекларувала отримані у подарунок кошти.

У декларації співробітника ДФС за минулий рік немає нічого. Порохова вказала лише заробітну плату отриману за основним місцем роботи у розмірі 143 тисячі 334 гривні. Отже, для людини зі статками у 12 тисяч гривень на місяць подарунок у 850 тисяч – це суттєва сума.

Варто зазначити, що батько податківця не займається підприємницькою діяльністю, що підтверджує відсутність даних у відкритому реєстрі, отож походження грошей визначити не вдалося.

Подарунки від родичів у грошовій формі – це, зазвичай, спосіб легалізувати “чорні” прибутки. Чиновники часто вдаються до цього методу.

Наприклад, нещодавно співробітниця Мін’юсту отримала у подарунок від матері два мільйони. Спеціаліст Мінприроди придбала квартиру за майже два мільйони отримавши 16 подарунків. Секретарю МЗС подарували вісім мільйонів. А у Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон.

Нагадаємо, Головний державний інспектор Державної фіскальної служби у Харківській області отримала подарунок у грошовій формі та придбала на ці кошти собі квартиру в Харкові.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>