11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон

Секретар Октябрського районного суду Полтави та старший оперуповноважений Управління захисту економіки Нацполіції отримали подарунків на 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Відповідні відомості чиновники вказали у своїх щорічних деклараціях. Журналіст ІНФОРМАТОРа розповість, які подарунки декларують правоохоронці та служителі Феміди на Полтавщині.

22-го березня 2019-го року о 00:11 секретар Октябрського районного суду міста Полтава Юлія Мороз публікує свою щорічну декларацію про доходи. Через 9 хвилин, о 00:20 чиновник вносить до документу зміни і вказує, що отримала подарунок у грошовій формі на суму 400 тисяч гривень від громадянки Світлани Юркіної.

Ще за 6 хвилин, о 00:26, Юлія Мороз декларує ще 400 тисяч гривень подарунку у грошовій формі від Валерія Валерійовича Мороза. Відповідно до даних, опублікованих у щорічній декларації секретаря суду, останній є її чоловіком, а також старшим оперуповноваженим Управління захисту економіки Нацполіції.

Валерій Валерійович Мороз також любить подарунки, особливо ті, які йому дають у грошовій формі. Поліціянт, який відповідає за протидію економічним злочинам, об 11:46 також отримує у дар 400 тисяч гривень від Валерія Михайловича Мороза (найімовірніше батька – ред.).

Загалом, подружжя Морозів за одну ніч розбагатіло на 1 мільйон 200 тисяч гривень, походження яких пояснити достатньо складно через рівень доходів обох членів родини.

Валерій Мороз на посаді старшого оперуповноваженого за рік заробив трохи більше за 142 тисячі гривень. Юлія Мороз, на відміну від чоловіка, окрім соціальної допомоги не отримує зарплату, працюючи секретарем Октябрського районного суду, принаймні такі відомості вказані у її декларації.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР писав, що Поліцейський з Хмельницького задекларував багатомільйонну нерухомість в Австралії.

1 коментар

  1. А це тепер називається подарунок ,а не хабар.Як же вони ці хабарники розпоясалися,нічого не бояться .Тільки смертна кара їх зупинить.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>