10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Спеціаліст Держгеокадастру отримав у подарунок півмільйона

Головний спеціаліст Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Сергій Нагорнюк отримав у подарунок чималу суму коштів і придбав нерухомість.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держслужбовця.

Сьогодні, 10 квітня Нагорнюк задекларував подарунок у грошовій формі (500 тисяч гривень, – ред.) від громадянина України Ірини Мікави.

У цій саме зміні до декларації Нагорнюк зазначив отримання майнових прав на об’єкт нерухомості у Петропавлівській Борщагівці у Києво-Святошинському районі. Цей район знаходиться дуже близько до столиці і на даний момент активно забудовується. Об’єкт було придбано у фізичної особи за 660 тисяч гривень.

У декларації держслужбовця за 2018 рік зазначено, що він орендує кімнату у Києві у власності ГУ ДСНС України у м. Києві. Також Нагорнюк задекларував зарплату – 269 178 грн. Інших даних у декларації немає.

Подарунки від родичів чи третіх осіб у грошовій і негрошовій формі – це, зазвичай, спосіб легалізувати “чорні” прибутки. Чиновники часто вдаються до цього методу.

Наприклад, нещодавно співробітниця Мін’юсту отримала у подарунок від матері два мільйони. Спеціаліст Мінприроди придбала квартиру за майже два мільйони отримавши 16 подарунків. Секретарю МЗС подарували вісім мільйонів. А у Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон.

Нагадаємо, Головний державний інспектор Державної фіскальної служби у Харківській області отримала подарунок у грошовій формі та придбала на ці кошти собі квартиру в Харкові, а інспектор ДФС отримала у подарунок 850 тисяч.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>