12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Спеціаліст Нацкомфінпослуг отримала від батька у подарунок квартиру за два мільйони

Головний спеціаліст відділу європейської інтеграції та управління проектами міжнародної технічної допомоги Департаменту розвитку ринків фінансових послуг та міжнародного співробітництва Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг Наталія Зубрицька отримала у подарунок квартиру і машиномісце.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держслужбовця.

11 квітня Зубрицька задекларувала два подарунки у негрошовій формі від свого однофамільця Сергія Зубрицького.

Ці подарунки – квартира і машиномісце в Одесі загальною вартістю 2 мільйони 222 тисячі гривні.

Дарувальник нерухомості – батько держслужбовця Сергій Зубрицький.

У декларації за минулий рік Зубрицька вказала три квартири, але вона не є повним власником жодної. Також вона має недороге авто.

Держслужбовець не задекларувала зарплату, але вказала дохід від вкладів у банках та державну та соціальну матеріальну допомогу. Інших даних у декларації немає.

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань показує, що батько Зубрицької займається підприємницькою діяльністю.

Його бізнес – виробництво машин, устаткування і виробів з пластмас.

І хоча подарунок батька-бізнесмена рідній дочці, яка не має власного житла, є нормальним явищем, слід зазначити, що подарунки від родичів чи третіх осіб у грошовій і негрошовій формі – це, зазвичай, спосіб легалізувати “чорні” прибутки. Чиновники часто вдаються до цього методу.

Наприклад, нещодавно співробітниця Мін’юсту отримала у подарунок від матері два мільйони. Спеціаліст Мінприроди придбала квартиру за майже два мільйони отримавши 16 подарунків. Секретарю МЗС подарували вісім мільйонів. А у Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон.

Нагадаємо, Головний державний інспектор Державної фіскальної служби у Харківській області отримала подарунок у грошовій формі та придбала на ці кошти собі квартиру в Харкові, а інспектор ДФС отримала у подарунок 850 тисяч. Спеціаліст Держгеокадастру отримав у подарунок півмільйона.

Нагадаємо, Співробітнику Верховного Суду подарували 1,3 мільйона.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>