15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зброю, з якої поліцейські вистрелили у 5-річного хлопчика, наразі не знайшли, — прокуратура Київщини

Правоохоронці наразі не знайшли зброю, з якої вистрелили у 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Про це заявила прес-секретар прокуратури Київської області Мар’яна Гайовська в ефірі програми «Нині вже» на Громадському.

«Правоохоронні органи вживають заходи, аби знайти цю зброю, тому зараз рано говорити, з якої зброї здійснили постріл», — зазначила вона.

Раніше була інформація, що, ймовірно, вистріл скоїли з рушниці.

Гайовська також додала, що наразі підозрюваним поліцейським інкримінують вчинення злочину за ч.2 ст. 115 «умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене за попередньою змовою групою осіб», також ч. 2 та ч. 4 ст. 296 «хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної зброї, заздалегідь приготовленої для нанесення тілесних ушкоджень».

«Станом на зараз кваліфікація відповідає обставинам вчиненого злочину», — вважає прес-секретар прокуратури Київщини.

Нагадаємо, 3 червня стало відомо, що 5-річний хлопчик, якого, за даними слідства, поранили патрульні поліцейські у Переяславі-Хмельницькому на Київщині, помер у лікарні.

Підозрюваний у вбивстві дитини поліцейський Приходько заперечує провину. Окрім того, підозрювані у вбивстві хлопчика поліцейські відмовилися свідчити й проходити тести на алкоголь.

Керівник поліції Київщини подав у відставку через вбивство поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова. Голова Нацполіції Князев вибачився перед родичами загиблого хлопчика.

7 КОМЕНТАРІ

  1. Суцільна кругова порука.За всі роки незалежності жоден чиновник,поліцейський,суддя ,прокурор та інші які скоїли злочин-не поступали гідно.-тікали,ховалися,брехали,знищували докази,не визнавали вини…Україна деградує.

  2. Преступление совершино,к сожалению с летальным исходом,факт что пуля выпущенная подозреваемыми не доказан,оружия у них нет,и стрелял,по их последней версии ребёнок,то есть несовершеннооетний.Назревает вопрос?Как?И почему у этого подростка в руках оказалось оружее.Даже самый неуравновешенный подросток,будет скрывать контакт с оружием,понимая меру пресичения накащания.Но в любой ситуации вина взрослого родителя,который,или не правильно обращается с орудеем,не держит в сейфе,что приводит к доступу любого человека,или просто вложил в руки ребёнка,оружие.А это усугубляет вину.Я не понимаю как,можно допустить такой беспредел?Мы что в 14-м веке?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>