14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Поліцейським, які вистрелили в 5-річного хлопчика під Києвом, повідомили про підозру

Двом поліцейським із Переяслава-Хмельницького, які поранили 5-річного хлопчика, повідомлено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

“За процесуального керівництва прокуратури Київської області сьогодні, 2 червня, слідчим Державного бюро розслідувань двом поліцейським повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.28, ст.128 КК України, а саме в необережному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб”, – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що ці працівники патрульної поліції 31 травня в Переяслав-Хмельницькому під час відпочинку вживали спиртні напої. В подальшому домовилися постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, які були розташовані в місці, де могли перебувати люди. Внаслідок здійснення пострілів поцілили в малолітнього хлопчика, який в цей час перебував на дитячому майданчику неподалік будинку, де розважались поліцейські. Внаслідок цього дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження і була госпіталізована до лікувального закладу.

Наразі прокуратурою готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту тримання під вартою та відсторонення від посад.

Нагадаємо, раніше до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У лікарні в дитини виявили кульове поранення.

Наразі є версія, що дитину випадково поранили працівники поліції. Обох підозрюваних затримали.

Слідчі ДБР розслідують кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень 5-річному хлопчику.

Бабуся хлопчика заявила, що поліцейські визнають свою вину, але не знають, хто саме з них поранив дитину, бо були дуже п’яні. Також вона повідомила, що стан хлопчика наразі дуже тяжкий. Окрім того, за її словами, лікарі не можуть дістати кулю з черепа пораненого поліцейськими хлопчика.

1 коментар

  1. Як би то був простий перестчный украинець то його вжебы порвалы а оборотнив выдстранять и спустять дило на тормозах не перший случай

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>