13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В мережі з’явилося цинічне відео від “Європейської Солідарності”

Партія “Європейська Солідарність” зробила агітаційний відеоролик, який вражає своєю безглуздістю та цинізмом. 

Пропонуємо подивитися та проаналізувати 5 пріоритетних завдань, яка планує вирішувати партія Петра Порошенка.

1. Антиокупаційний закон. Кримінальна відповідальність про поширення заяв, щодо порушення територіальної цілісності України

В Україні вже існує кримінальна стаття, яка передбачає відповідальність за поширення заяв щодо порушення територіальної цілісності України. Це Стаття 110 Кримінального кодексу, яку давно та ефективно застосовують правоохоронці. Дивно, що команді Петра Порошенка про це нічого не відомо.

2. Захист Церкви. Україні потрібна сильна, незалежна церква

Схоже, Петро Порошенко забув, що в Україні ще працює Конституція, яка передбачає, що держава відокремлена від церкви.

“Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов’язкова” – каже Конституція України. 

“3. Судова реформа. Ми маємо завершити впровадження судових реформ відповідно до законодавства Євросоюзу

Судова реформа доволі складна тема, але якщо коротко, то завдяки президенту Порошенку судова реформа була провалена. Це стосується саботажу розслідування вбивств на Майдані. Це стосується ганебної роботи працівників Вищої ради правосуддя, які були призначені за квотою президента. Це стосується відсутності будь-яких змін на низовому рівні судової системи. Це стосується роботи окружного адміністративного суду, який Порошенко повинен був ліквідувати в ході реформи, але так цього і не зробив.

4. Закон про фінансування та володіння засобами масової інформації. Жоден агент Кремля не повинен володіти ЗМІ в Україні

Загалом це нормальна європейська практика. Посилення впливу держави на ЗМІ, цензура та контроль слова є типовою ознакою розвитку держави. Проте, варто зазначити, що за п’ять років ні Петро Порошенко, а ні його партія БПП не використали свій час для того, щоб хоча б запропонувати відповідний законопроект. А увесь цей час “агенти кремля” сиділи поруч та спокійно розповсюджували російську пропаганду, використовуючи навіть телеканал “Прямий”. Ба більш того, партія “Європейська Солідарність” порушує виборче законодавство, використовуючи “тіньове” фінансування для політичної агітації, що добре демонструє “європейськість” та “прозорість”.

“5. Сильна армія. Ніякого скорочення фінансування, поки наші військові ризикують своїм життям на сході країни”

Тут цілком погоджують та підтримую. Навіть скажу більше, що армія потребує ще більшого фінансування, ніж вона має зараз. Але завдяки розкраданню коштів за часів президента армія не мала можливості бути сильною так, як нам би того хотілося. Тож як після цього довіряти фінансування армії президенту, підприємство якого заробляло на “оборудках”. До речі, Порошенка вже викликали на допит до цій справі.

Можливою причиною невдалої агітації можна назвати неналежне фінансування, але цілком ймовірно, що прихильники Порошенка вже настільки вірять у власну правоту, що переконувати їх вже не має ніякого сенсу.

Фото – Уніан

Олександр Мельник

Для ІНФОРМАТОРа

6 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>