9.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

«Сила Людей» підтримала рішення Дмитра Гнапа знятися з виборів

З’їзд політичної партії «Сила Людей» підтримав рішення екс-журналіста Дмитра Гнапа, який вирішив зняти свою кандидатуру з президентської кампанії.

Про це Гнап повідомив у коментарі Громадському.

«Партія закликала мене припинити кампанію… я кампанію припиняю, як я і раніш обіцяв і публічно заявляв, знімаюсь на користь єдиного кандидата від демократичних сил, яким унаслідок перемовин Садового та Гриценко став Гриценко», — розповів він.

Гнап пояснив, що партія не могла зняти його з виборів, а лише рекомендувати знятись.

«Лише по волі кандидата, мене закликали знятись і я знімаюсь, бо з’явився єдиний кандидат від демократів», — додав він.

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з виборчої кампанії на користь лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка. Гнап услід за Садовим заявив, що також готовий зняти свою кандидатуру на користь Гриценка.

«Об’єднання «Самопоміч» та політична партія «Демальянс» наприкінці минулого року уклали угоду про політичний союз та заявили, що разом братимуть участь у президентських, парламентських та місцевих виборах.

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією «Слідство.Інфо» 15 тисяч євро на потреби армії. Гроші редакція отримала в рамках премії «Вільна преса Східної Європи-2015» за сприяння розвитку незалежної журналістики.

Пізніше партія «Сила людей» закликала Гнапа, який є представником партії на виборах, зняти свою кандидатуру. Гнап відмовився знімати свою кандидатуру з виборів і пояснив, куди витратив гроші з премії.

Згодом «Сила людей» порадила Гнапу взяти паузу в політичній діяльності. Він повернув 9100 євро премії, які обіцяв передати на потреби армії майже 4 роки тому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>