9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Супрун не з’явилася до суду через відпустку

Окружний адміністративний суд Києва відклав розгляд позову народного депутата від «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігоря Мосійчука проти в.о. глави Міністерства охорони здоров’я Уляни Супрун, бо вона не з’явилася до суду.

Як повідомили в суді, 4 березня відбулося підготовче засідання за позовом Мосійчука про відсутність у Супрун повноважень для виконання обов’язків глави МОЗ.

Але відповідач надіслав до суду клопотання про відкладення розгляду справи через те, що Супрун перебуває у відпустці. У підсумку суд переніс засідання на 21 березня.

Нагадаємо, 5 лютого Ляшко добився відсторонення Супрун від посади глави МОЗ. Згідно з опитуванням, українці підтримують відсторонення Супрун.

13 лютого Кабмін дозволив Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України. 14 лютого суд скасував заборону на керівництво МОЗ для Уляни Супрун. Експерт розповів, що Порошенко планує піаритися на поверненні Супрун у МОЗ.

Згодом суддя у справі Супрун заявив про самовідвід. За словами судді, на нього тиснув Кабмін. 18 лютого у справі Супрун призначили нового суддю.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>