14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко добився відсторонення Супрун від посади глави МОЗ

Адмінсуд Києва за позовом депутатів Радикальної партії Олега Ляшка заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки в.о. міністра охорони здоров’я.

«Життя і здоров’я українців – найвища цінність. За це і боремся!», – так прокоментував сам Ляшко рішення суду на своїй сторінці у Facebook.

Народний депутат Ігор Мосійчук, який подав позов, пояснив, що в.о. міністра відсторонили тимчасово, до розгляду справи по суті. На засіданні 15 лютого депутати Радикальної партії представлять свої аргументи щодо незаконності діяльності Супрун, а судді ухвалять остаточне рішення.

Нагадаємо, претензій в українців до Супрун накопилося чимало: це і закриття лікарень, і дорогі ліки, і неможливість прооперуватися за держрахунок, від чого найбільше страждали онкохворі. Олег Ляшко на собі відчув результат «медреформ», які проводив МОЗ – перебуваючи на Чернігівщині, політик не зміг зробити щеплення від кору, бо не було вакцини.

Натомість Олег Ляшко добився запровадження програми «Доступні ліки», фінансування якої цього року було збільшено на мільярд гривень, вибив кошти на безкоштовні медобстеження для українців та допоміг встановити найсучасніше обладнання для лікування і діагностики онкохвороб в кількох онкодиспансерах країни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>