21.8 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Ляшко зміг зробити щеплення від кору тільки по блату

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко 4 години не міг потрапити на процедуру щеплення від кору.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Товариш Олега Ляшка, з яким він спілкувався напередодні, захворів на кір. Ця звістка застала політика на Чернігівщині і він одразу вирішив зробити щеплення, щоб убезпечити себе від хвороби.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2012408288827758/

«Шукав вчора 4 години вакцину від кору. Поставив на вуха всіх. Головного інфекціоністра МОЗ, кількох головних лікарів, знайомих. Вішають нам лапшу на вуха про медичну реформу. От вам і вся медична реформа – лідер парламентської фракції, майбутній Президент 4 години шукає вакцину від кору по всій країні. Що вже говорити за людей із села, за пенсіонерів, за діточок із багатодітних сімей? Мені з Києва привезли вакцину, знайшли у якійсь київській лікарні. Там всього 10 ампул від кору і одну по блату привезли мені. Опівночі робив собі щеплення у Прилуцькій лікарні. Хто по блату привезе вакцину бабусі із села, дитині, у якої батькам немає за що купити ліків?», – обурився народний депутат.

Лідер РПЛ наголосив, що в Києві за минулий місяць від кору померло 7 людей. Люди не вакцинуються не тому, що не хочуть, а тому, що елементарно немає вакцин. За такої ситуації Міністр охорони здоров’я має бути звільненим, вважає Олег Ляшко.

«Наша вимога – звільнення Супрун з посади Міністра охорони здоров’я. Ми звернулися до суду. На 14 лютого призначене перше судове засідання. І ми зробимо все, щоб звільнити цю Супрун і припинити медичну реформу, яка насправді є геноцидом українського народу. Потрібно відновити державний контроль за цінами на ліки. Ми вже домоглися фінансування програми «Доступні ліки» у цьому році з Державного бюджету на 2 мільярди гривень. Також треба підняти лікарям, вчителям і соціальним працівникам зарплати», – наголосив політик.

На посаді Президента Олег Ляшко обіцяє забезпечити доступ до якісної медицини.

Нагадаємо, на Львівщині була зафіксована епідемія кору.

Також експерти спрогнозували, що на кір в Україні захворіє більшість населення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>