10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

МОЗ відповів Ляшку на звернення щодо пацієнта після його смерті

Кандидат у Президенти Олег Ляшко переконаний, Уляна Супрун та її команда не мають права відповідати за здоров’я українців.

Як доказ Ляшко оприлюднив на сторінці у Facebook «відписку» на своє звернення до МОЗ щодо лікування онкохворого закордоном.

«Вони всі помруть! – політика Доктор смерть Супрун і її похоронної команди проти українців. Більше 2-х місяців тому я звернувся до прем’єр-міністра і МОЗ з проханням допомогти в лікуванні хворому на рак молодому хлопцю з Житомира Віталію Габітову. І лише сьогодні отримав відповідь від МОЗ. Почитайте цю цинічну відписку «команди реформаторів» Супрун на звернення лідера парламентської фракції!», – написав народний депутат.

У зверненні заступник в.о. міністра Ольга Стефанишина подякувала Ляшку за звернення та закликала підтримати медичну реформу, проте жодної відповіді по суті питання не дала.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2042683985800188&set=a.203186263083312&type=3&theater

Найбільше народного депутата, який до останнього боровся за життя молодого хлопця з Житомирщини, обурило те, що відповідь від МОЗ він отримав через два місяці після смерті хворого, – повідомляє прес-служба РПЛ.

«Наша команда, зокрема мій помічник Олексій Кочармін, робили все, що від нас залежить, щоб врятувати життя молодого хлопця. Дуже прикро, але не вдалося. Але ми хоча б намагалися допомогти. Супрун і її самозвана «команда реформаторів» МОЗ взагалі нічого не зробили, палець об палець не вдарили, щоб допомогти в лікуванні громадянина України. Це доводить їхня відписка. Вона від 12 лютого 2019 року. А Віталій помер 18 грудня 2018 року. Тобто в МОЗ навіть не знали, що хворий помер, коли прислали мені цинічну відписку. Це реально жесть! Сьогодні владу у МОЗ під прикриттям Порошенка, Гройсмана і транснаціональних корпорацій захопили кінчені тварі, які плювали на здоров‘я українців і цинічно, порушуючи закон, брешуть народному депутату», – наголосив лідер Радикальної партії.

Ляшко пообіцяв добитися не тільки відставки в.о. міністра охорони здоров’я, а й відповідальності за смерть тисяч українців через відсутність лікування та корупційні схеми закупівлі лікарських препаратів.

«Я доб‘юся відставки доктора смерть Супрун і її «команди реформаторів», усі вони сядуть у тюрму за розкрадання і вбивства українців. Після президентських виборів я зупиню цей геноцид проти українців!», – підсумував кандидат на посаду Президента України.

Нагадаємо, 5 лютого Ляшко добився відсторонення Супрун від посади глави МОЗ. Згідно з опитуванням, українці підтримують відсторонення Супрун.

13 лютого Кабмін дозволив Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України. 14 лютого суд скасував заборону на керівництво МОЗ для Уляни Супрун. Експерт розповів, що Порошенко планує піаритися на поверненні Супрун у МОЗ.

Згодом суддя у справі Супрун заявив про самовідвід. За словами судді, на нього тиснув Кабмін. 18 лютого у справі Супрун призначили нового суддю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>