10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Михайло Головко – продавець депутатських запитів і захисник інтересів Медведчука

Народний депутат Михайло Головко активно «штампує» депутатські запити, а в його декларації з кожним роком з’являється все більше коштів.

Народний депутат від ВО «Свобода» Михайло Головко не надто переймається виконанням своїх обіцянок. За підрахунками аналітиків, він реалізував лише 25% обіцянок та пасе задніх у рейтингу відповідальних нардепів, – повідомляє ТСН.

Водночас, Головко – рекордсмен у Верховній Раді за кількістю направлених депутатських запитів. За період роботи у Раді 8-го скликання він направив майже півтисячі запитів.

Цікаво, що його статки ростуть прямопропорційно кількості направлених ним запитів. Якщо у парламент він прийшов з нулями у декларації, то зараз у ній – 33 тисячі доларів та ще 22 тисячі доларів у його дружини, яка з трьома дітьми перебуває у декретній відпустці.

Але це лише задекларовані доходи Михайла Головка. Якщо вірити ЗМІ, «свободівець» придбав у Тернополі ринок та ресторан, а також він має маєток під Києвом і квартиру в столиці.

То звідки у нардепа стільки статків?

Зайшовши у Верховну Раду, Головко взявся активно капіталізувати мандат.

На цьому скандальному відео він захищає від санкціонованого обшуку офіс земельного магната Івана Гути, який згодом прославився тим, що обманувши банки і простих людей, втік з країни із чужими мільйонами.

На записі видно, як нардеп виніс з кабінету Гути пакет з документами, які, ймовірно, шукали податківці, аби довести афери бізнесмена.

Не менш цікаві депутатські запити Головка.

Наприклад, який стосунок до проблем жителів Тернопільщині, по якій обирався «свободівець», має запит до Кабінету Міністрів щодо захисту фірми «Енергетичні системи та обладнання Запоріжжя», на якій податківці виявили махінації?

Чи запит до Генеральної прокуратури із вимогою перевірити діяльність мера Мелітополя С. Мінька?

Також на офіційній сторінці нардепа на сайті ВРУ можна знайти чимало запитів стосовно медичних тендерів, закупівлі зброї, бурштину, газу та залізниці. Все це прибуткові корупційні історії.

Неймовірно, але Головко навіть захищав завод «Карпатнафтохім», на якому провертали надприбуткові оборудки олігарх Сергій Курченко і кум Путіна Віктор Медведчук.

Якщо майже 500 запитів «свободівця» помножити на 3-5 тисяч доларів, отримаємо 1,5-2 мільйони доларів корупційного заробітку. Отак бідний депутат Михайло Головко і став мільйонером.

Нагадаємо, Михайло Головко їздив попозувати в АТО у гламурній куртці та блакитній сорочці та захищав колишнього «регіонала»-вбивцю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>