11.5 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Депутат-“свободівець” Головко їздив попозувати в АТО у гламурній куртці та блакитній сорочці

Народний депутат та представник ВО “Свобода” Михайло Головко знову спробуватиме пройти в Верховну Раду по 164 одномандатному виборчому округу на Тернопільщині.

Журналісти ІНФОРМАТОРа вирішили нагадати, чим запам’ятався цей парламентар та кандидат у члени Верховної Ради ІХ скликання.

Михайло Головко, як і його побратими по партії у 2014-му році масово поїхали на Донбас. Сам нардеп у боях з бойовиками участі не брав. Зате члена ВО “Свобода” у липні 2014-го помітили у зоні проведення Антитерористичної операції в випрасуваній сорочці та шкіряній куртці зі зброєю в руках.

У вбранні нардепа особливо виділяється взуття. Якщо порівняти його з чоботами українських військових, то стає зрозуміло, що Головко приїхав на схід точно не воювати.

Така форма одягу народного обранця у поєднанні зі зброєю та показною серйозністю викликали неоднозначну реакцію у ЗМІ. Деякі журналісти називали це показухою та піаром на війні.

Окрім цього Михайло Головко з ВО “Свобода” захищає права Московського патріархату на Тернопільщині та екс-регіоналів, обвинувачених в убивстві. Його вважають головним “тітушководом” області та говорять про зв’язки депутата з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

22 КОМЕНТАРІ

  1. Головко!!! Магазин АК является часть подающего механизма!!! Держать автомат за магазин категорически запрещено! Может вызвать перекос и последующее заклинивание оружия!!! Как вы уже достали “вояки”! Оставить тебя Головко, хотя бы на месяц, на передовой!!! Уверен о войне заговорил бы уже по другому! И риторика, если бы дали трибуну, была бы другой!

  2. А чому не разом Тягнибоком було б веселіше, а то пан Олег тільки рота дире як закінчити війну а сам боїться повоювати як страшно самому бери когось з родини

  3. І за це скоріше всього буде в нього посвідчення учасника ато, попіаритися, щоб не забули, ось чому вони там їдуть. ..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>