11.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

За які гроші нардеп Головко купив ринок в центрі Тернополя?

За дві каденції у Верховній раді нинішній кандидат у народні депутати Михайло Головко з бідного-пребідного хлопченяти з розумними очима перетворився на поважного бізнесмена.

За цей час свободівець розжився квартирою у Тернополі і майже на 500 квадратів будинком у Новиках Збаразького району, записаним на дружину. Їздить подружжя на «японцях», має у банках по кілька тисяч доларів і гривень.

І то всі статки? – Запитає допитливій читач. – А за які «шиші» нардеп купив тернопільський ринок «Купон»? Для такого придбання не пару тисяч, а мільйони потрібні.

Справді, подейкують, що ця торгова площа з павільйонами обійшлася новому власникові до мільйона « зелених»!!! Але це тільки так балакають. Бо, якщо президентом «Купона» таки став Михайло Головко, то до нього у правоохоронних органів можуть виникнути цікаві запитання.

Або й ні, бо, як відомо, на початку цього року Конституційний Суд України визнав неконституційною статтю про незаконне збагачення. А раз нема статті, немає й криміналу.

Нагадаємо, син депутата-рейдера з “Партії регіонів” балотується від “Слуги народу”.

24 КОМЕНТАРІ

  1. Тато й мама та дідусь з бабусею. Тітки з дядьками все життя важко працювали гроші всі збирали не пили не їли. Все складали а потім і ринок купили.тай подарили.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>