8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко закликав Президента ПАРЄ сприяти звільнення українських моряків

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зустрівся з Президентом ПАРЄ Ліліан Морі-Паск’є та обговорив з нею питання звільнення українських моряків, які перебувають у російському полоні.

Про це політик повідомив сьогодні, 25 січня, на своїй сторінці у Facebook.

«На зустрічі з Президентом ПАРЄ Ліліан Морі-Паск’є поставив чітке питання – як ухвалена вчора резолюція щодо агресії Росії на Азові та в Керченській протоці допоможе звільнити наших моряків. Наголосив, що документ не повинен залишитися лише на папері, а має сприяти якнайшвидшому поверненню додому наших військовополонених», – розповів лідер РПЛ.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2005405282861392

У ході зустрічі Олег Ляшко і Президент ПАРЄ також обговорили тему президентських виборів в Україні.

Лідер Радикальної партії розповів про дві найважливіші загрози, яких варто очікувати на виборах, – масштабні фальсифікації з боку української влади та втручання з боку Росії. Політик закликав Раду Європи та інші європейські інституції організувати місії спостерігачів, щоб попередити ці загрози та забезпечити чесне волевиявлення громадян.

Нагадаємо, виступаючи на сесії ПАРЄ, Олег Ляшко заявив, що Росія розуміє тільки мову сили. Виступ лідера РПЛ назвали одним з найсильніших виступів у Асамблеї за останній час.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>