15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко не приховує правду за ввічливими формулюваннями, коли мова йде про долю України, – Логвінський

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко не з тих політиків, хто приховує правду за ввічливими формулюваннями, коли мова йде про долю України.

Такими словами народний депутат, член команди РПЛ Георгій Логвінський прокоментував виступ Ляшка на сесії ПАРЄ, коли розглядалася петиція про повернення до Асамблеї російської делегації.

«Олег Ляшко – не політик в класичному сенсі. Він не приховує правду за ввічливими формулюваннями, коли мова йде про долю його країни. Його слова під час розгляду поправок до резолюції про те, що Парламентська асамблея Ради Європи перетворюється в Держдуму РФ – жорсткі. На жаль, вони не змінили рішення делегатів. Але вони показали тим, хто обміняв принципи на гроші, що українці не збираються миритися зі зрадою, вірити туманним обіцянкам і здаватися», – написав нардеп у соціальній мережі.

https://www.facebook.com/georgiylogvinskiy/videos/2217963485183114/

Логвінський додав: «Впевнений, рано чи пізно ми повернемося в ПАРЄ. Після того, як повернемося до Криму і на Донбас. Після нашої перемоги».

Нагадаємо, повернення російської делегації до ПАРЄ Олег Ляшко назвав «Страсбурзькою змовою» і заявив, що Україна має вийти з цієї організації. Крім того, Ляшко звинуватив Володимира Зеленського, що він не зробив нічого для зупинення реваншу РФ.

Читайте також оцінки політичних експертів, які прокоментували діяльність українських делегатів у ПАРЄ.

1 коментар

  1. Логвинский, а ти свои афери які прокручував зі своєю жінкою закрив чи ні??? Чия би корова мичала, але твоя мовчала. Та ви там усі за країну, але завдяки вам рашку запросили до ПАРЄ. Патріот, закрийте усі там свої пельки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>