7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

«Він хоче зіграти на емоції страху»: політолог про плакати Порошенка з Путіним

Кандидат у президенти Петро Порошенко хоче зіграти на емоції страху виборців, використовуючи плакати із зображенням президента Росії Володимиром Путіним.

Таку думку в ефірі програми Громадського «Нині вже» висловив політолог Володимир Фесенко.

«Він хоче зіграти на емоції страху: якщо не буде Порошенка, то все, прихід Зеленського — це прихід Путіна. От така підсвідома аналогія. Це не зовсім коректно, це маніпуляція по суті, але треба викладати всі козирі — грати всім, що є на руках», — сказав він.

Фесенко зазначив, що Порошенку відіграти виборців і подолати розрив у 14,29% (перший тур) буде вкрай важко.

Чинному президенту, на думку політолога, для цього необхідна мобілізація всіх, хто «не хоче Зеленського» («навіть тих, хто критично ставиться до Порошенка, але готовий за нього проголосувати як найменше зло»). А також треба збивати явку — чим менше явка у другому турі, тим більше шансів у Порошенка.

Дебати, на думку Фесенка, також зіграють на користь чинного президента.

«Дебати потрібні для того, щоб показати, що Порошенко добре підготовлений, знає, як керувати державою, а Зеленський — не знає, не готовий, це дуже небезпечно», — додав політолог.

Нагадаємо, напередодні в Україні з’явилися білборди та газети з зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна і написом «21 квітня. вирішальний вибір».

Користувачі соцмереж обурені білбордами. Гриценко заявив, що Порошенко таким чином намагається розколоти країну.

У Порошенка пояснили, чому на його білбордах з’явився Путін, і звинуватили Зеленського у потуранні Кремлю. У штабі Порошенка вже підготували альтернативні білборди, на яких зображені Порошенко, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін і російський шоумен Максим Галкін.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>