9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Порошенка пояснили, чому на його білбордах з’явився Путін і звинуватили Зеленського у потуранні Кремлю

На нових рекламних білбордах Петра Порошенка він опонує президенту РФ Володимиру Путіну, бо з перемогою Порошенка Україна «остаточно і безповоротно» відірветься від Росії.

Про це в ефірі програми «Нині вже» на Громадському заявив Юрій Соловій, народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка».

Він заявив, що ці білборди не означають, що опонента чинного президента Володимира Зеленського порівнюють з Путіним.

«Позиція президента полягає в тому, що його принципи і його мета чітко визначені в його програмі — інтеграція в ЄС і НАТО. Ці цінності глибоко суперечать тій меті, що сповідує Росія стосовно України. А Зеленський не окреслив взагалі свої зовнішньополітичних принципів», — сказав депутат.

Відповідаючи на зауваження, що Зеленський заявив про курс до ЄС, а також у НАТО через референдум, Соловій сказав, що Зеленський «забуває» про ухвалені зміни до Конституції, які передбачають курс до ЄС і НАТО.

«Коли звучать подібні речі про референдум, то я їх трактую так: перше — те, що Зеленський має намір змінювати українську Конституцію, друге — що за цим меседжем Зеленського українському суспільству криється зовсім інший меседж — що Україні не потрібно інтегруватися в НАТО. А за подібні речі агітує Росія», — пояснив свою позицію представник президентської фракції.

Соловій наголосив, що проведення референдуму щодо вступу в НАТО є ідеєю Путіна.

На заяви про те, що використання в політичній рекламі зображення іншої фізичної особи без її згоди є порушенням, депутат відповів: «Ніхто не позбавляє права Зеленського і Путіна звернутися до ЦВК із заявою про порушення».

Нагадаємо, Петро Порошенко розмістив політичну агітацію із фото президента країни-агресора Володимира Путіна.

Користувачі соцмереж обурені білбордами. Гриценко заявив, що Порошенко таким чином намагається розколоти країну.

У штабі БПП розповіли, що окрім бордів штаб замовив 4 млн екземплярів газети, на обкладинці якої також зображені Порошенко і Путін.

24 КОМЕНТАРІ

  1. Різними способами стараються нав’язати думку що без Порошенка не буде кому протистояти агресії. Оскільки від теперішньої влади крім обману нічого не почуєш то і це є черговий. Я вже і не сприймаю серйозно всі їхні потуги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>