7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

У штабі Порошенка показали нові борди: Зеленський поряд з Галкіним та Путіним

У штабі кандидата в президенти Петра Порошенка підготували альтернативні білборди, на яких зображені Порошенко, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін і російський шоумен Максим Галкін. 

Про повідомив на брифінгу 10 квітня речник штабу президента Олег Медведєв, — передає Громадське.

«Завдання цього сюжету тільки одне — нагадати країні, що в умовах таких серйозних зовнішніх викликів країні потрібен сильний президент, сильний головнокомандувач, фаховий, який добре освічений, з хорошою дипломатичною підготовкою, вправний переговорник, з високим міжнародним авторитетом. Бо завдання глави держави — не розсмішити Путіна, як в планах нашого опонента, і не стати перед Путіним на коліна, а сміливо йому дивитись в очі та захищати національні інтереси», — сказав Медведєв, демонструючи фото білборду, на якому зображені Порошенко і Путін.

Потім Медведєв показав наступний білборд, на якому був зображений Порошенко і російський шоумен Максим Галкін.

«Напевно, для нас була би більш легкою така ситуація: якби склалася така конфігурація переговорників, то очевидно Порошенкові було б легше знайти спільну мову з Росією», — сказав він.

«Для нашого опонента була би більша цікава ось така гіпотетична ситуація, очевидно, їм легше було б знайти спільну мову», — сказав Медведєв, показавши наступний борд, на якому Галкін зображений разом із Зеленським.

«Ну і очевидно, ми зовсім собі не можемо уявити таку ситуацію. Тому єдино правильним бордом ми вважаємо перший», — зазначив Медведєв, показавши останнє зображення, на якому Зеленський зображений поряд з Путіним.

Нагадаємо, напередодні в Україні з’явилися білборди та газети з зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна і написом «21 квітня. вирішальний вибір».

Користувачі соцмереж обурені білбордами. Гриценко заявив, що Порошенко таким чином намагається розколоти країну.

У Порошенка вже пояснили, чому на його білбордах з’явився Путін, і звинуватили Зеленського у потуранні Кремлю.

43 КОМЕНТАРІ

  1. VADA – это всего-навсего волонтерская ассоциация, ничего не значащая. Всемирная антидопинговая агенция называется WADA (Цзедун Anti-Doping Agency )
    Петя с таким же успехом может поссать за гаражами – толку столько же, а зрителей меньше. https://politrada.net.ua/poka-klichko-podygryvaet-poroshenko-s-analizami-emu-napomnili-pro-bordel-i-devochek/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>