19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ветерани російсько-української війни, як ніхто заслужили на українське громадянство, – Чернишев

«Національний корпус» прийняв рішення пікетувати Адміністрацію президента з вимогою надати українське громадянство добровольцям-іноземцям після того, як Володимир Зеленський повернув громадянство Михайлу Саакашвілі.

Про це у коментарі ІНФОРМАТОРу розповів керівник прес-служби «Нацкорпусу» Роман Чернишев.

«Сьогодні «Національний корпус» разом з ветеранськими організаціями прийшов на Банкову вимагати від Володимира Зеленського виконання обіцянки про надання українського громадянства героям, які воювали в російсько-українській війні. Чому ми прийшли під Адміністрацію президента? Каталізатором стало одне з перших його рішень про повернення громадянства Саакашвілі та низці незрозумілих бізнесменів з Близького і Далекого Сходу. Це несправедливо по відношенню до добровольців, які воювали за Україну, бо ветерани заслужили на громадянство, як ніхто інший», – заявив він.

Представник «Нацкорпусу» зазначив, що президент має можливість видавати укази про надання громадянства особам, які мають особливі заслуги перед Україною.

За його словами, насправді вирішити проблему з наданням паспортів іноземцям-добровольцям не так вже й складно, оскільки кількість осіб, які подали відповідні заяви, не перевищує 150-200.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/351768408860519/

Також Роман Чернишев заявив, що «Національний корпус» підтримує вимоги небайдужих громадян, які вимагають відповідальності для винуватців вбивства 5-річної дитини на Київщині.

«Представники «Нацкорпусу» були вчора на акції під МВС. Сьогодні наші представники також будуть вимагати відповідей від профільного міністерства. Ми будемо без партійних прапорів, бо там їм не місце», – повідомив він.

Нагадаємо, сьогодні, 4 червня, під Адміністрацією президента націоналісти вимагали видати паспорти іноземцям-добровольцям.

Відео – Роман Пєтушков

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>