11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Націоналісти пікетують адміністрацію Зеленського

Сьогодні, 4 червня, біля Адміністрації президента, проходить акція небайдужих громадян з вимогою до новообраного президента Володимира Зеленського надати громадянство України ветеранам війни.

За словами кореспондента ІНФОРМАТОРа, на акцію прийшли понад 500 людей.

Людина на першому фото – боєць з сусідньої Молдови, який воював на боці України у війні на Донбасі. Не зважаючи на свої здобутки перед нашою країною і отриману важку травму, боєць досі не має громадянства України.

О п’ятнадцятій годині Національний Корпус разом з представниками ветеранських рухів України прийшли на Банкову вимагати президента Зеленського наступного:

  • Внести зміни до указу президента №215/2001 задля спрощення процедури прийняття у громадянство іноземних добровольців. Зокрема, звільнити їх від обов’язку подавати “довідку про несудимість”, видану країною походження та скоротити строк розгляду поданих документів;
  • Створити робочу групу під керівництвом компетентих представників АП, яка надаватиме допомогу в отриманні добровольцями громадянства;
  • Ввести до складу Комісії з питань громадянства представників від волонтерських та ветеранських організацій.

“Паспорт добровольцю! Відповідний законопроект дуже довго розглядається в парламенті, тому ми вимагаємо від Зеленського як від президента України, підписання відповідних указів. Герої російсько-української війни точно більш заслужили бути громадянами України, аніж Саакашвілі та низка азіатів, яким Зеленський повернув громадянство своїми указами 28 березня”, – йдеться у анонсі заходу.

Нагадаємо, під стінами Верховної Ради проходить акція-інсталяція, організатори якої продемонстрували умови проживання українських полонених в підвалах бойовиків на Донбасі.

63 КОМЕНТАРІ

  1. Підняли суки голову, мовчали 5 років,коли країна котилася в прірву, усе подобалося
    Це вони так люблять свою країну,а.скоріше люблять гроші, бо вони безробітні

  2. Якась гнида все це організовує – дякування, пікетування… І у цієї гниди є грошики. У кого є гроші, щоби оце все організувати?

  3. Порохови спокійно не сидиться, хоть яку би пакость, а зробити треба. Тут і нацики кончені підоспіли. Душити вас, гниди, потрібно!

  4. Вот как раз надо их на передовую.
    Вы ребята попробуйте на передовой себя показать.
    И не забывайте
    Зеленский наш президент.
    Нас очень много.

  5. Почему 5 лет молчали, и не обращались к Порошенко боялись, а теперь смелые стали, да так патриоты настоящие не делают.

  6. Я от этих суперпатриотов ничего другого не ожидал, ведь они не умеют больше делать только каламбурить ,пикетировать и нарушать правопорядок.Через пять лет вспомнили что невовсех есть гражданство.

  7. Я сомневаюсь что они были на. Передовой все накачаннные,откормленные боровы ,стлят за деньги, ретя начал действовать,он же отец нации,только не понятно какой.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>