19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Вчора в ПАРЄ був чорний день для України, – Лозовий

Вчора, 10 квітня, в ПАРЄ був чорний день для України, оскільки під час розгляду резолюції «Про виклики перед Парламентською асамблеєю Ради Європи» із документу не була виключена жодна поправка, яка унеможливлювала повернення до Асамблеї російської делегації.

Про це написав у Facebook народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий.

«В Парламентській Асамблеї Ради Європи вчора був чорний день для України. По факту почалась процедура зняття санкцій з російської делегації. Жодна правка, яка це нівелювала б, не була проголосована. Гроші «Газпрому» і позиція Німеччини зіграли свою фатальну роль», – повідомив депутат.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/posts/3189867631038945

Лозовий зазначив, що вчора чимало українських ЗМІ поширили недостовірну інформацію про те, що ПАРЄ прийняла резолюцію, яка унеможливлює повернення російської делегації. Автором фейкової інформації депутат називає керівника делегації України в ПАРЄ Володимира Ар’єва.

«Якщо прийнята резолюція ПАРЄ така хороша, як він (Володимир Ар’єв, – ред.) пише, чому тоді усі українські делегати (включно з ним) голосували проти? Просто «порохоботам» хочеться подати чергову «перемогу» в той час, як вони усе просрали. Прийнята Асамблеєю декларація чітко аргументує потребу повернення РФ через …гроші, які ця держава наразі не платить Раді Європи як внесок», – наголосив нардеп.

«Нас тупо продають. І ми – замість реакції – кажемо про «перемогу». Це мерзенно. В першу чергу до тих Героїв, які загинули на фронті», – обурився Лозовий.

Як відомо, під час виступу на сесії ПАРЄ лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що в Асамблеї повна деградація, а не політична та економічна кризи.

Нагадаємо, Ляшко у ПАРЄ закликав європейців припинити домовлятися з Путіним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>