8.4 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко в ПАРЄ: «Припиніть домовлятися з Путіним!» (ВІДЕО)

Сьогодні, 10 квітня, лідер Радикальної партії Олег Ляшко взяв участь у сесії ПАРЄ. Отримавши слово, Ляшко закликав європейських партнерів не допустити повернення до Асамблеї російської делегації.

Лідер РПЛ нагадав депутатам європейських держав про помилки їхніх попередників, які намагалися домовитись з Гітлером.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2115546138513972/

«В ПАРЄ не політична і не економічна криза, як кажуть деякі колеги, а повна деградація. Я спостерігаю за дискусією, яка тут відбувається, і мені стає зрозуміло, чому в Європі пройшла абсолютно непомітно 80-та річниця від Мюнхенської змови. Тому що європейці сьогодні роблять те саме, що 80 років тому робили тодішні лідери Європи, домовляючися із Гітлером. Німецький колега-депутат розповідав про максимальну відвертість і що в німців комплекс вини перед Росією, Червона армія, якої звільнила світ від “коричневої чуми”. Я хочу нагадати шановному колезі з Німеччини: 10 мільйонів українців віддали своє життя, щоб звільнити нашу землю від нацистів. Сотні сіл було спалено. Поляки, білоруси, українці заплатили найвищу ціну за змову тодішніх лідерів Європи з Гітлером», – заявив Ляшко у своєму висупі.

«Сьогодні, шановні колеги, ви робите те саме. Ви забули уроки Мюнхену, ви забули, яку ціну платять за змову з агресором і до чого призводить політика умиротворення агресора. Ви видаєте фальшиві лицемірні доклади, пан Кокс, де боїтеся згадати Росію, хоча всім відомо, що ви – головний лобіст Росії. Я вам хочу навести інші цифри. Поки ви сьогодні виступали, 9 людей загинули від російської зброї, це: Роман Федоришин, 1991 року народження, Дмитро Стрекньов, 1997 року народження, Іван Лисиця, 1996 року народження, Яна Червона, відомий в Україні волонтер. Щодня гинуть від російської зброї українські громадяни, цивільні і військові, а ви робите вигляд, що війни немає. Іспанський колега каже: “Не буде діалогу – буде війна”. Протріть очі, війна вже в Європі. 6 військових конфліктів за участю Росії: Придністров’я, Абхазія, Осетія, Нагірний Карабах, Крим, Донбас. Скільки ще треба конфліктів, щоб ви зрозуміли, що ваша ялова політика абсолютно безініціативна, абсоютно недієздатна, як раз і приводить до цієї війни і люди за ваші помилки платять життям», – звернувся лідер Радикальної партії до європейських колег.

«Тому я звертаюся до вас: зупиніться! Черчилль в гробу перевертається, коли дивиться на вашу поведінку і на ваші виступи. Зупиніться, припиніть домовлятися з Путіним. Проблема дефіциту бюджету вирішується дуже просто: скоротіть 200 чиновників, які працюють у цій організації. Ніхто в світі цього не помітить, ні ваші виборці, ні ваші країни. Повернення російської делегації помітить увесь світ, тому що це зрада принципів і зрада того, заради чого створювалася організація», – наголосив Ляшко.

Раніше Олег Ляшко заявив, що приїхав в ПАРЄ, щоб зупинити російський реванш в Раді Європи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>