9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У ПАРЄ повна деградація, а не політична та економічна кризи, – Ляшко

У ПАРЄ повна деградація, якщо там говорять про повернення російської делегації. Про це під час виступу на сесії Асамблеї зазначив Олег Ляшко.

Народний депутат наголосив, європейські політики припускаються такої ж помилки, як і 80 років тому учасники Мюнхенської змови, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Насправді не політична і економічна криза в ПАРЄ, а повна деградація. Німецький колега-депутат розповідав, що в німців комплекс вини перед Росією, Червона армія якої звільнила світ від «коричневої чуми». Я хочу, шановний колега з Німеччини, нагадати вам: 10 мільйонів українців віддали своє життя, було спалено сотні сіл, щоб звільнити нашу землю від нацистів. Поляки, білоруси, українці заплатили найвищу ціну за змову тодішніх лідерів Європи з Гітлером. Сьогодні, шановні колеги, ви робите те саме. Ви забули уроки Мюнхену. Забули, яку ціну платять за змову з агресором і до чого призводить політика умиротворення агресора», – звернувся політик до депутатів європейських країн.

Олег Ляшко підкреслив, поки в ПАРЄ говорять про повернення Росії, на Донбасі від російської зброї гинуть українські солдати.

«Ви видаєте фальшиві лицемірні доклади, пан Кокс, де боїтеся навіть згадати Росію. Всім відомо, що ви головний лобіст РФ. Я вам хочу навести інші цифри. З початку квітня 9 людей загинули від російської зброї, зокрема: Роман Федоришин, 1991 року народження, Дмитро Стрекньов, 1997 року народження, Іван Лисиця, 1996 року народження, Яна Червона, відомий волонтер в Україні. Щодня гинуть від російської зброї українські громадяни, цивільні і військові, а ви робите вигляд, що війни немає. Іспанський колега каже: “Не буде діалогу – буде війна”. Протріть очі, війна вже в Європі. 6 військових конфліктів за участю Росії: Придністров’я, Абхазія, Осетія, Нагірний Карабах, Крим, Донбас. Скільки ще треба конфліктів, щоб ви зрозуміли, що ваша політика абсоютно недієздатна?», – обурився народний депутат.

Лідер РПЛ закликав європейських політиків припинити домовлятися з Путіним і подолати бюджетний дефіцит шляхом скорочення штату.

«Проблема дефіциту бюджету вирішується дуже просто: скоротіть 200 чиновників, які працюють у ПАРЄ. Ніхто в світі цього не помітить. Повернення російської делегації помітить увесь світ, тому що це зрада принципів і зрада того, заради чого взагалі створювалася організація», – зауважив Олег Ляшко.

Раніше Олег Ляшко заявив, що приїхав в ПАРЄ, щоб зупинити російський реванш в Раді Європи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>