7.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Уряд не продовжив контракт з Коболєвим

Кабінет міністрів України не продовжив контракт з головою правління Нафтогазу Андрієм Коболєвим та оголосив новий конкурс на цю посаду.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду 6 березня, — передає Громадське.

Зазначається, що новий конкурс оголосять з 23 березня. Також уряд обговорить з Наглядовою радою Нафтогазу умови нового контракту з новим головою правління Нафтогазу.

«22 березня добігає кінця контракт з головою правління Нафтогаз. Це означає, що ми маємо ухвалити рішення з точки зору ефективності корпоративного управління. Сьогодні ухвалюємо рішення про те, що б 23 березня оголосити конкурс посаду голови правління Нафтогазу», — повідомив Гройсман.

Раніше Коболєв відмовився називати суму своєї зарплатні.

Нагадаємо, кандидат у Президенти Олег Ляшко зареєстрував постанову про повернення Коболєвим 45 мільйонів євро премії до бюджету. Ляшко вимагав від голови правління Нафтогазу повернути «космічну» премію. Згодом лідер Радикальної партії заявив, що через суд арештує рахунки Коболєва.

13 КОМЕНТАРІ

  1. Їм дадуть втікти,тут все повязано,рука руку миє.Треба об,єднуватися в дружини і перекривати всі кордони.Ярош ось,друже,для тебе робота.Покажіть,як ви любите Україну.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>