16.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Ляшко через суд арештує рахунки Коболєва, якщо той не поверне з офшорів 1,4 мільярда гривень премії

Олег Ляшко збирається повернути з офшорів премію Коболєва.

Про це повідомляє прес-сулажба Радикальної партії.

Якщо влада не змусить керівників «Нафтогазу» повернути до держбюджету 1,4 мільярда гривень незаконно виписаних премій, Олег Ляшко вимагатиме через суд арештувати рахунки Андрія Коболєва та його заступників. Про це політик заявив в ефірі телеканалу «Україна». Лідер Радикальної партії вважає аморальним, коли очільники компанії отримують «космічні» доходи за надання послуг, які не можуть оплачувати мільйони українців.

«Керівники «Нафтогазу» заслуговували б на бонуси, якби знизили ціни на газ, почали більше видобувати власного газу, модернізували вітчизняну ГТС. А вони залізли до кишені кожного пенсіонера, нараховуючи платіжки по 4500 гривень у місяць за квартиру у 50 квадратних метрів, щоб собі премії у 1,4 мільярда гривень виписати. Ми вимагаємо від уряду, щоб вони зобов’язали Коболєва і його заступників повернути ці гроші та не продовжували з ними контракти. Якщо влада не прийме рішення про повернення цих премій, я звернуся до суду, щоб заблокувати рахунки керівників «Нафтогазу». Аморально виписувати собі мільярдні премії в країні, де мільйони пенсіонерів кожну копійку рахують, щоб заплатити «космічні» тарифи на комуналку!», – наголосив Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ вимагає від влади привести у відповідність зарплати високопосадовців із середніми зарплатами українців, а отримані від цього кошти спрямувати на збільшення видобутку власного газу і модернізацію газовидобувної галузі.

«Ми вимагаємо від Верховної Ради розглянути нашу постанову, де ми пропонуємо скасувати рішення уряду про підвищення ціни на газ, запровадити мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги і спрямувати увесь газ українського видобутку на потреби житлово-комунального господарства. Це дасть можливість удвічі зменшити вартість газу, а значить – і комуналки. Наведення порядку у системі оплати праці поверне мільярди до бюджету і дасть можливість спрямувати їх на збільшення видобутку газу і зниження тарифів», – підкреслив Ляшко.

За словами політика, на його вимогу уряд обіцяє розглянути питання повернення захмарних премій «Нафтогазу» до держбюджету на засіданні у середу.

Нанадаємо, лідер Радикальної партії  жорстко відреагував на інформацію про розграбування армії.

17 КОМЕНТАРІ

  1. ЗЛОЧИННО – КОРУПЦІЙНІ СХЕМИ в Інспекції екології – Міністерстві екології – Держпродспожив служби –
    Макарівської РДА – Соснівської сільської ради – Поліція – Прокуратура на “всіх рівнях влади” все для прикриття – кришування незаконно діючого Соснівського гранітного кар’єру який мав бути закритий понад 11-років тому. Попри заборони під прикриттям та кришуванням продовжують незаконно добувати та переробляти граніт саме на території Соснівської сільської ради приватна компанія ТОВ “Енергетична група” директор компанії Юрій Кулачик “майр ЗСУ” у відставці. Тому з 2008р.до теперішнього часу не укладають оренду з Соснівською сільською радою щоб формально небуло жодних доказів
    1. 1+1 Новини ТСН -> https://youtu.be/3iYvy-gsGw8
    2. Національна ПОЛІЦІЯ України http://old.npu.gov.ua/mvs/control/kyivska/uk/publish/article/134225;jsessionid=A39AAD0F1CA47D01BE85F5F5C1ACC5AE
    3. Резонансне розслідування від ЦРУ 24 канал -> https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ
    4. Фігурант розслідування —–> https://far.chesno.org/case/385/
    5. Біографія – https://opendatabot.ua/c/30782182
    6. https://informator.news/kak-deputat-bpp-sol-var-kr-shuet-khyshchenyia-torfa-na-kyevshchyne/
    7. “Моя Київщина” http://mykyivregion.com.ua/2018/11/09/deputata-solvara-zvinuvatili-v-krishuvanni-nezakonnogo-vidobutku-torfu-v-makarivskomu-rajoni/
    8. http://makariv.misto.online/news/10159904-ekologichna-katastrofa-v-sosnivci-makarivskogo-r-n-na-kiyivs
    За фактами в Макарівській Поліції в 2013році відкриті кримінальні провадження та постійно йдуть слідчі дії ( саме головне щоб постійно не було жодних доказів )
    ЧОМУ ненакладено АРЕШТ на Дробильний ЗАВОД? ЧОМУ ненакладено АРЕШТ на цю частину кар’єру? В ночі та інколи в день попри заборони вмикають Електро-ДРОБИЛЬНО-ПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД для переробки граніту.
    З 2008року до теперішнього часу на цій частині кар’єру регулярно незаконно Підривають-Добувають-Переробляють граніт приватна компанія ТОВ Енергетична група саме на території Соснівської сільської ради поряд з житловими будинками, ось тому з 2008року та до теперішнього часу навмисно не укладають Оренду з Соснівською сільською радою “щоб формально не було доказів” “підробивши документи та детальний план території кар’єру”, приховують не сплату податків від оренди від надр та формально приховують що на території Соснівки незаконно стоїть та працює Електричний ЗАВОД для Переробки граніту поряд з житловими будинками з 2013р. відкриті кримінальні провадження в Макарівській Поліції —> постійно якби йдуть слідчі дії
    “роблять все щоб не було жодних доказів”. Взявши під свій контроль Соснівську сільську голову для надання підроблених-фіктивних рішень сесій та інших документів. Приватна компанія ТОВ Енергетична група уклали фіктивну оренду з сусіднім селом Томашівською сільською радою Фастівського району для отримання спеціального дозволу на надра та підробляючи документи вказуючи ніби ведуть свою діяльність на території Томашівки (фіктивна оренда земельної ділянки а “повинна бути оренда родовища”) все тому що: 1 – Соснівський ДЕРЖАВНИЙ гранітний кар’єр мав бути закритий ще в 2004-2005році. 2 – на частині кар’єру яка на території Соснівської сільської ради незаконно встановлено та працює Електро-ДРОБИЛЬНО-СОРТУВАЛЬНИЙ ЗАВОД – крадуть сільську електрику. 3 – саме на частині кар’єру яка на території Соснівської сільської ради постійно незаконно Підривають-Переробляють граніт представники ТОВ Енергетична група. 4 – понад 11-років не сплачують податки до Соснівки не від оренди не від надр які добувають на території Соснівської сільської ради. ( підробка документів, залякування людей і тд.
    РОБЛЯТЬ та ПІДРОБЛЯЮТЬ ВСЕ ЩОБ НЕ БУЛО ЖОДНИХ ДОКАЗІВ)

  2. У тебя язык не хуже, чем у юльки и рабиновича. Аферюга ты, подло играешь на чувствах обездоленого народа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>