19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко вимагає від Коболєва повернути «космічну» премію

Змусити керівників «Нафтогазу» повернути до державного бюджету 1,4 мільярда гривень премії закликав владу Олег Ляшко.

Відповідну постанову лідер Радикальної партії зареєстрував у парламенті та вимагає розглянути її вже цього тижня. Політик підкреслив, виписувати собі мільярдні премії, коли мільйони українців не можуть заплатити за комуналку – це безсовісно та аморально, – передає прес-служба РПЛ.

«Розкажіть, будь ласка, як заплатити за комуналку 4500 гривень Голуб Людмилі Василівні із Вишгорода, у якої площа двокімнатної квартири 52 квадратні метри, або Долинській Валентині Олексіївні із Вишгорода, вдові чорнобильця, інваліду І групи, у якої квартира 53 квадратні метри. Ці платіжки – вирок системі, яку ви побудували! Ви обманюєте людей, коли розказуєте, що всіх забезпечите субсидіями. Чому ви цих людей не забезпечили субсидіями? Де їм взяти 4500 гривень, щоб заплатити не за маєток чи палац, а за двокімнатну квартиру?», – звернувся до влади лідер РПЛ.

https://www.youtube.com/watch?v=aju_YRozjmU

Якщо чиновники «Нафтогазу» не повернуть премію – Олег Ляшко планує звернутися до суду.

«Покажіть хоч одну світову компанію, яка виплачує своїм менеджерам мільярдні премії. Це нонсенс! Керівники «Нафтогазу» залізли до кишені кожного українця, пограбували пенсіонерів, вдів чорнобильців, малозабезпечених, щоб виплачувати собі 1,4 мільярда премії та по 5 мільйонів гривень зарплати щомісяця. В країні, де мільйони бідних, хіба можна нараховувати такі премії і зарплати? Де ваша совість? Чому влада робить вигляд, що нічого не відбувається? Я не дам їм мовчати і грабувати людей!», – наголосив Ляшко.

Раніше повідомлялося, що на погоджувальгій Раді Тимошенко звинуватитли у підкупі виборців.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>