9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“Укроборонпром” демонструє останні розробки на міжнародній виставці в ОАЕ

ДК “Укроборонпром” бере участь у Міжнародній виставці і конференції із захисту IDEX-2019, яка відкрилася 17 лютого у місті Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).

Про це інформує прес-служба концерну.

IDEX є однією з найбільших міжнародних виставок з оборони, яка демонструє новітні технології в усіх секторах сухопутної, морської та протиповітряної оборони. Це унікальна платформа для встановлення та зміцнення відносин з урядовими установами, підприємствами та збройними силами в усьому світі.

На цьогорічній виставці вперше демонструються моделі наземного протикорабельного ракетного комплексу “Нептун” та високоточної реактивної системи “Вільха”, які були розроблені ДККБ “Луч”, що входить до складу Концерну.

Також увагу відвідувачів виставки IDEX привернули БТР-4МВ1 від ДП “ХКБМ ім. Морозова”, українські авіаційні та наземні безпілотні комплекси, зокрема “Sparrow LE” та “Фантом-2”, мобільний радіолокаційний комплекс охорони периметру “Харза”, високоточні протитанкові ракетні комплекси “Корсар” та “Стугна”, комплекс активного захисту бронетехніки “Заслін”, а також інші новинки українського оборонно-промислового комплексу.

Впродовж першого дня виставки було проведено низку переговорів із офіційними делегаціями ОАЕ, Анголи, Азербайджану та Бангладешу, а також з міжнародними компаніями з приводу подальшого співробітництва.

Експозиції IDEX-2019 відвідав Перший заступник Секретаря РНБО Олег  Гладковський, заступник Міністра Оборони Ігор Павловський, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко та інші представники влади України.

IDEX проводиться раз на два роки в Національному виставковому центрі Абу-Дабі (ADNEC), який розташований в центрі Абу-Дабі, столиці Об’єднаних Арабських Еміратів, та проводиться під патронатом Президента ОАЕ і Верховного головнокомандувача Збройних Сил ОАЕ, його Високості шейха Халіфа бен Заєда Аль Нахаяна та за повної підтримки Збройних Сил ОАЕ.

Раніше повідомлялося, що у Вашингтоні згадали молитвою загиблих героїв Небесної Сотні.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>