11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Варшаві проголосували вже майже дві тисячі українців

Понад 1,8 тис. громадян України вже проголосували на виборах Президента України на виборчій дільниці у Варшаві, що становить 10% від загальної кількості осіб, внесених до списків виборців.

Про це власному кореспондентові “Укрінформу” повідомив голова ДВК Роман Сосновський.

“Станом на 12-ту годину (13-ту годину за київським часом – ред.) на дільниці проголосувало 1806 осіб”,- повідомив Сосновський.

Він зазначив, що це удвічі більше, ніж зафіксована на такий самий час явка у першому турі виборів у столиці Польщі. З відкриття виборчої дільниці у Варшаві спостерігається висока явка виборців, а черга розтягнулася на кількасот метрів. Секретар ДВК Олександр Пустовий зауважив у коментарі агентству, що у другому турі явка виборців очікується приблизно на тому ж рівні, що й у першому турі.

Жодних інцидентів на дільниці не спостерігається. Загалом у списку виборців по дільниці у Варшаві є 18 тис. 57 громадян України. За наявною інформацією, станом на 12-ту годину дня (13-ту годину за київським часом – ред.), на виборчій дільниці у Кракові проголосувало понад 900 громадян України, а у Гданську – понад 400 осіб.

Під час першого туру виборів на дільниці у Варшаві проголосувало понад 4,1 тис. виборців. Загалом, на всіх виборчих дільницях у Польщі – у Варшаві у Гданську, Кракові та Любліні – проголосувало близько 8-ми тис. громадян України.

Раніше ми писали, що Польща проситиме ЄС скасувати плату за роумінг для українців.

Нагадаємо, в Австралії вже закінчилося голосування на виборах президента України. Прийшло 99 людей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>