9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Порошенка виклали відео, на якому вантажівка збиває Зеленського. Штаб шоумена радить йому посилити охорону

В офіційних каналах проекту «Європейське майбутнє України» у Telegram і Viber, який запустив чинний глава держави і кандидат в президенти Петро Порошенко, опублікували відео, на якому вантажівка збиває кандидата Володимира Зеленського.

За основу змонтованого відео взяли новий рекламний ролик Зеленського.

https://youtu.be/kaefT3-vj60

Нещодавно Порошенко закликав приєднуватися до проекту «Європейське майбутнє України» у своїх соцмережах. Під час переходу на сайт euua.org, з’являється вікно реєстрації, де потрібно вказати своє ім’я та номер телефону. Після реєстрації на мобільний приходить повідомлення з посиланнями на канали проекту «Європейське майбутнє України» у Viber і Telegram, де й опублікували відео.

У передвиборному штабі Зеленського вже прокоментували змонтований ролик і задумалися про посилення охорони.

«Незрозуміло, Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або може він отримує задоволення від білої доріжки, яка з’являється після. Ясно одне: наша команда порекомендує Володимиру посилити охорону», — заявили у штабі шоумена.

Нагадаємо, напередодні в Україні з’явилися білборди та газети з зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна і написом «21 квітня. вирішальний вибір».

Користувачі соцмереж обурені білбордами. Гриценко заявив, що Порошенко таким чином намагається розколоти країну.

У Порошенка пояснили, чому на його білбордах з’явився Путін, і звинуватили Зеленського у потуранні Кремлю. У штабі Порошенка вже підготували альтернативні білборди, на яких зображені Порошенко, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін і російський шоумен Максим Галкін.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>