10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Трамп заявив, що відмовив своєму екс-адвокатові Коену в помилуванні

Президент США Дональд Трамп прокоментував заяву свого екс-адвоката Майкла Коена щодо помилування.

Про це повідомляє Громадське.

Він стверджує, що Коен збрехав. Раніше стало відомо, що Коен готовий розповісти Конгресу про фінансові махінації свого колишнього боса, неправдиві свідчення про бізнес з росіянами, злам серверів Демократичної партії та інші важливі деталі передвиборчої кампанії 2016-го року. Також Коен назвав Трампа «расистом, шахраєм і аферистом».

«Поганий юрист та шахрай Майкл Коен під присягою сказав, що він ніколи не просив про помилування. Його адвокати йому повністю суперечать. Він збрехав! До того ж, він напряму просив мене про помилування. Я сказав НІ. Він знову збрехав! Він також дуже хотів працювати у Білому домі. Він збрехав!», — написав Трамп у Twitter.

Майкл Коен мав почати відбувати свій термін ув’язнення 6 березня, проте його адвокати домовилися із суддею відтермінувати початок ув’язнення до 6 травня, аби Коен міг видужати після хірургічного втручання та дати свідчення перед трьома комітетами Конгресу.

Під час своєї промови у суді Коен сказав, що ніколи не проситиме Трампа про помилування та не прийме його, якщо той запропонує. Однак пізніше Коен сказав своєму адвокату звернутися до Трампа із проханням про помилування.

Раніше Майкл Коен заявив, що приблизно 500 разів погрожував людям на прохання Дональда Трампа.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>