15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

“Свобода” паразитує на побитті кандидата, який відмовився йти від партії на вибори

Днями було скоєно напад на колишього міського голову Конотопа та кандидата в народні депутати від 160-го округу на Сумщині Артема Семеніхіна.

В результаті нанесених тяжких тілесних ушкоджень, екс-мера доставили в реанімацію, а сьогодні зранку перевезли до Києва.

Замах на Семеніхіна, крім суспільного резонансу, спричинив ще й масову реакцію представників Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, яке і висувало його на посаду міського голови.

Олег Тягнибок вже назвав політичною розправою події у Конотопі. Партійні ресурси почали активно писати про те, що Семеніхін був “свободівцем” і кандидатом у народні депутати від партії.

От тільки проблема у всій цій історії в тому, що Артем Семеніхін йде на вибори самовисуванцем. Відпровідні дані ІНФОРМАТОРу вдалося знайти на офіційному сайті ЦВК.

Цікавим фактом також є те, що партійні сторінки ВО “Свобода” почали висвітлювати діяльність екс-мера Конотопа після майже річного мовчання. Попри достатньо активну політичну діяльність Семеніхіна, згадок про нього на офіційному сайті партії не було з вересня 2018-го року.

Раніше ІНФОРМАТОР розповідав, як нардеп від ВО “Свобода” Головко приїхав в зону АТО попозувати в гламурному вбранні. Сам Артем Семеніхін прийшов до тями та розповів, хто саме замовив його вбивство.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>