9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Суд над аферистом Федорчуком не відбувся

Суд над кримінальним авторитетом-аферистом Андрієм Федорчуком з Рівного, який мав відбутися сьогодні, 26 лютого, перенесли.

Як стало відомо редакції ІНФОРМАТОРа, наразі розгляд справи перенесено на п’яте березня через те, що матеріали не передали до суду.

Департамент стратегічних розслідувань отримав пряме доручення знайти справу і наказати винуватців у саботажі. Отож 5 квітня суд точно відбудеться.

Правоохоронці закликають мешканців Рівненщини, які постраждали від дій кримінального авторитета і афериста, не боятися і дзвонити на телефони довіри 098 674 38 71 та 044 299 00 39, або писати на сайт aferyst.com.

Нагадаємо, два тижні тому президент Порошенко у Рівному “закрив” кримінального афериста Федорчука, який замовив і облив кислотою місцевого депутата.

Пізніше з’явилися усі відеодокази кримінальних правопорушень рівненського афериста Федорчука.

15 лютого Печерський районний суд м. Києва відпустив рівненського кримінального авторитета Федорчука під домашній арешт.

Заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що “цей покидьок буде за гратами”.

Додамо, що нещодавно також стали відомі нові подробиці гучного затримання афериста “Федора”.

Наразі жертви Андрія Федорчука об’єднуються для того аби дати свідчення проти рівненського афериста. Вони пишуть заяви та звернення до Департаменту стратегічний розслідувань Нацполіції.

У коментарі ІНФОРМАТОРу постраждалі заявили, що чекають справедливого рішення київського суду та закликають суддів не продаватися за криваві гроші Федорчука.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>