11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Відео злочинів: За що затримали рівненського кримінального авторитета Федорчука

Вчора, 13-го лютого, співробітниками поліції у Рівному було затримано відомого кримінального авторитета Андрія Федорчука.

Журналістам ІНФОРМАТОРа стали відомі подробиці справи афериста з Рівного, який вже встиг прославитися своїми оборутками. Також були отримані ексклюзивні відеодокази його злочинів.

Одним з епізодів злочинної діяльності Андрія Федорчука є спроба привласнити ресторан “Гавана”. Засновником та власником закладу був італієць Джорджіо Морана. 2011-го року Морана повертаєтсья на Батьківщину, а ведення справ передає своєму юристу Сергію Петрушину.

Петрушин підробляє документи та продає “Гавану” бізнес-партнеру, дружині та брату Андрія Федорчука. Коли Джорджіо Морана повернувся в Україну, то виявилося, що його бізнес вже йому не належить.

Постійні судові позови та увага журналістів змушують Андрія Федорчука перейти до радикальніших дій аби “переконати” підприємця з Італії відмовитися від своїх претензій на ресторан.

У 2013-му році на Морані здійснюють серію нападів, внаслідок яких він отримує численні ушкодження, і як наслідок – інвалідність.

На цьому Федорчук не зупинився, за його замовленням, місцеві тітушки підпалюють ресторан “Гавана” та автівку італійського підприємця. Редакція ІНФОРМАТОРа отримала ексклюзивні записи підпалу приміщення закладу та транспорту Морана.

Конфлікт не вщухав, на рівненського афериста було порушено декілька кримінальних проваджень: за розбійний напад, привласнення майна та організацію замаху на життя.

Зрештою, коли погрози фізичною розправою та знищення майна не дали результату, Андрій Федорчук запропонував Джорджіо Морана відкупитися. За 100 тисяч доларів рівненський ділок обіцяв не чіпати італійця.

Ситуацію з викупом від Джорджіо Морана була вдало використана органами Нацполіції. Співробітниками Департаменту спеціальних розслідувань було розроблено спецоперацію з затримання афериста. 13-го лютого Морана зустрівся з Федорчуком для того аби передати гроші. Тут злочинця і спіймали поліціянти.

Тепер справа за слідством, однак, судячи з кількості постраждалих від дій Андрія Федорчука, уникнути відповідальності йому не вдасться.

Після публікації ІНФОРМАТОРом матеріалів про затримання рівненського рейдера, напошту видання надійшов лист з відео підпалу ще одного закладу. Представившись місцевим підприємцем, автор листа заявив, що люди  Андрія Федорчука спалили і його магазин продуктових товарі після того, як бізнесмен відмовився платити “данину” кримінальному авторитету.

Нагадаємо, ІНФОРМАТОР опублікував інформацію про інші злочини Андрія Федорчука.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>