10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

За сприяння Порошенка затримали відомого у Рівному афериста

За сприяння Петра Порошенка, після публічного звернення до президента депутата Рівненської міськради Анни Іванової, було затримано відомого афериста та злочинця Андрія Федорчука.

10-го січня, під час зустрічі з Президентом, депутат Рівненської міської ради Анна Іванова звернулася до глави держави за допомогою. Іванова передала президенту скаргу і документи про дії рейдера Андрія Федорчука, місцевого кримінального авторитета та афериста.

Депутат Анна Іванова під час зустрічі з Петром Порошенком

Останнього звинувачують у численних рейдерських захопленнях, незаконному будівництві, підробці документів, здирництву та замахах на життя громадян. До того ж, він є підозрюваним у нападі на саму Анну Іванову, яку облили кислотою. Жінка отримала 12% опіків тіла, втратила зір. Перенесла шість тяжких операцій з відновлення зору в Одесі.

Детальніше про злочинну діяльність Федорчука можна прочитати у статті.

Петро Порошенко пообіцяв взяти ситуацію з аферистом під свій особистий контроль і передав справу на розгляд Генеральному прокуророві Юрію Луценку.

Довго чекати не довелося. 13-го лютого Андрія Федорчука було затримано працівниками Департаменту стратегічних розслідувань.

Тепер долю злочинця, який причетний до десятків правопорушень у Рівному та околицях, вирішить слідство та суд.

“Я впевнена, що Петро Порошенко дотримав слова, яке дав мені публічно, і що розслідуванням злочинів Андрія Федорчука будуть займатися на високому рівні. Тож він не уникне покарання”, – заявила постраждала від рук Андрія Федорчука Анна Іванова.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР опублікував розслідування, де наведені факти причетності Андрія Федорчука до ряду кримінальних правопорушень.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>