5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Студентам і працівникам Одеського медуніверситету не виплачують стипендії і зарплати через плани Супрун, – депутат

Студенти одеського медичного університету зібралися біля посольства США у Києві через дії в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун, яка блокує виплати студентських стипендій і зарплат працівникам ВНЗ. 

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/2118995668177189

Так, за його словами через амбіції і плани пані Супрун на Одеський медуніверситет, страждають звичайні студенти і викладачі. Заробітну плату ще досі не виплатили 14 000 працівникам навчального закладу.

“Виїжджаю на місце. Підтримую вимоги студентів! Через бажання Супрун взяти під контроль керівництво Одеського медуніверситету другий місяць не виплачуються зарплати та стипендії 14 000 працівникам та студентам університету”, – пише нардеп.

Крім цього, Ігор Мосійчук додає, що люди звернулися до Радикальної партії з метою нарешті досягти значних змін у ситуації з Супрун.

“Люди звернулися до #народний_президент Олег Ляшко і наша #залізна_команда Радикальної партії вже включилася в боротьбу за право одеситів та студентів на зарплату та стипендію, яке гарантоване Конституцією України!”, – підкреслює політик.

Нагадаємо, адмінсуд Києва за позовом депутатів Радикальної партії Олега Ляшка заборонив Уляні Супрун виконувати обов’язки в.о. міністра охорони здоров’я.

Згодом, Радикальна партія назвала три основні підстави для звільнення Супрун. Під час зустрічі лідера Радикальної партії Олега Ляшка з людьми у Харківській області йому зааплодували, коли політик заявив, що добився відсторонення в.о. голови МОЗ Супрун від посади.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>