14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшку в Богодухові люди аплодували за відсторонення Супрун

Як знизити ціни на ліки вдвічі та зробити медицину доступною – про це говорив кандидат у Президенти Олег Ляшко на зустрічі з людьми в Богодухові, Харківської області. Коли політик заявив, що добився відсторонення в.о. голови МОЗ Супрун від посади – люди зааплодували.

«Мені всі кажуть, яка хороша Супрун. Якщо Супрун хороша – візьміть до себе її сімейним лікарем. А я добиваюся, щоб Україною керували українці, які лікують дітей і самі лікуються в наших лікарнях. А то чиновники у нас по закордонах лікуються, а наші лікарні закривають. Нам треба на посаді голови МОЗ людина, яка знає проблеми українців і не закриватиме, а відкриватиме лікарні», – наголосив Ляшко.

За словами політика, його головна мета – наведення порядку в медицині. Зокрема – на аптечному ринку. Політик вже добився впровадження програми «Доступні ліки» та її розширення з нового року препаратами для онкохворих. Але на цьому не зупиняється.
«Встановлення державного регулювання цін на медикаменти, референтне ціноутворення та скасування ПДВ дозволять знизити ціни вдвічі. Я доб’юся, щоб людей не грабували, не продавали фальшиві медпрепарати, встановлю драконівську відповідальність за це», – наголосив політик, як передає прес-служба РПЛ.

Обіцяє, що не будуть віддавати останнє на лікування і чорнобильці, яких держава кинула напризволяще, позбавивши законних пільг.

«Після президентських виборів я перегляну бюджет і закон про соцзахист чорнобильців буде виконуватися! Щоб вдови чорнобильців і самі ліквідатори, яких, на жаль, мало лишилося, мали державну підтримку на лікування, санаторні путівки та на інші соціальні потреби. Сьогодні ці люди останнє віддають за ліки. Так не повинно бути, я відновлю державний контроль за цінами на ліки, щоб мафія не наживалася на людях», – підкреслив Олег Ляшко.

Нагадаємо, раніше адмінсуд Києва за позовом депутатів Радикальної партії Олега Ляшка заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки в.о. міністра охорони здоров’я.

Також, кандидат у Президенти Олег Ляшко озвучив причини для звільнення відстороненої від посади голови МОЗ Уляни Супрун.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>