19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Співробітник одеської мерії отримала у подарунок квартиру за півтора мільйони

Заступник начальника відділу-адміністратор Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради Вікторія Звєрова отримала у подарунок квартиру в Одесі.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації Звєрової.

8 квітня вона задекларувала подарунок у негрошовій формі від громадянки України на прізвище Узун. Це – квартира в Одесі площею 66,8 квадратних метра вартістю 1 мільйон 469 тисяч 600 гривень.

Судячи з декларації за 2018 рік у Звєрової вже є квартира в Одесі вартістю пів мільйона гривень.

Окрім квартири, співробітник Одеської міської ради задекларувала зарплату за минулий рік у розмірі 167 тисячі 944 гривні. Інших даних у документі немає.

Подарунки від родичів чи третіх осіб у грошовій і негрошовій формі – це, зазвичай, спосіб легалізувати “чорні” прибутки. Чиновники часто вдаються до цього методу.

Наприклад, нещодавно співробітниця Мін’юсту отримала у подарунок від матері два мільйони. Спеціаліст Мінприроди придбала квартиру за майже два мільйони отримавши 16 подарунків. Секретарю МЗС подарували вісім мільйонів. А у Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон.

Нагадаємо, Головний державний інспектор Державної фіскальної служби у Харківській області отримала подарунок у грошовій формі та придбала на ці кошти собі квартиру в Харкові, а інспектор ДФС отримала у подарунок 850 тисяч.

Нагадаємо, посол України в Греції придбав квартиру за 2,7 мільйони.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>