15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Розмалювали вікна та прогнали проросійських журналістів. Триває акція під телеканалом NewsOne

У Києві проходить акція протесту під назвою “Йдемо на телеміст!” біля офісу телеканалу NewsOne.

Активісти зібралися щоб виступити против проведення телемосту телеканалу NewsOne з російським пропагандистським телеканалом “Росія 24” під назвою “Надо поговорить”.

Сьогодні після декількох акцій під NewsOne та Адміністрацією президента дирекція телеканалу вирішила скасувати телеміст під приводом загрози життя та здоров’я журналістам. Тим не менше, акцію активісти не скасували.

Активісти закидали прохідну телеканалу фаєрами, а потім обійшли будівлю з іншої сторони, дe є вихід на вікна студії. Протестувальники розписують вікна будівлі гаслами “Росія має померти” (Russia must die, – ред.). Активісти також залишили нецензурні написи на асфальті біля будівлі телеканалу.

За словами кореспондента ІНФОРМАТОРа, який перебуває на місці подій, протестувальники влаштували штовханину з журналістами видання “Страна.ua”. Правоохороці вивели двох журналістів з місця проведення акції

Нагадаємо, раніше активісти закидали прохідну телеканалу піротехнікою та сигнальними ракетами. Відео з заходу можна подивитися за посиланням.

Фото – Роман Пєтушков

для ІНФОРМАТОРа

6 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>