10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

NewsOne заявив про скасування телемосту з Росією

Український телеканал NewsOne заявив про скасування телемосту з російським каналом «Россия 24» через нібито погрози журналістам.

«Наша спроба організувати майданчик для обговорення неполітичних питань силами звичайних людей, які ніколи не ставили під сумнів територіальну цілісність України, без політиків і одіозних пропагандистів, привела до того, що протягом останнього часу низкою політичних партій щодо нашого телеканалу була початку масована інформаційна атака. У хід пішли заяви про акції протесту біля каналу, а з учорашнього вечора — і прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їхніх близьких», — йдеться у заяві телеканалу.

«Ми вважаємо, що такі дії щодо телеканалу повертають Україну в часи прямого залякування і тиску на журналістські свободи», — додали у NewsOne.

Раніше у РНБО відреагували на телеміст «Россия 24» і NewsOne. СБУ пропонує запровадити санкції проти телеканалів NewsOne та «112 Україна».

1 коментар

  1. Правильно считаю. Народ дороже. Бог знает эти последствия. Вон на Майдан в 14вывели и под пули народ подставили. Зачем нагнетать. Ждем дня когда вынесем вперед ногами остатки Петькиной братвы. Которая вредит и натравливает псов которым промыли мозги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>