11 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Порошенко зруйнував історичну пам’ятку та отримав землю у центрі Києва за безцінь (РОЗСЛІДУВАННЯ)

Як закривали справу президента Порошенка про руйнування історичної пам’ятки на ділянці президента у центрі Києва та ховали документи за грифом «секретно».

Про це розповідають «Схеми» у своєму розслідуванні.

«Схеми» виявили, що за кілька місяців перед виборами підпорядковане президенту Управління держохорони почало вилучати з різних держорганів усю документацію, пов’язану із приватними земельними ділянками Порошенка, межі яких захоплюють пам’ятку національного значення – Олексіївський люнет, частину Київської фортеці. Начальник УДО Валерій Гелетей заховав її під грифами службової і державної таємниці.

Ще у 2013 році за фактом руйнування національної пам’ятки Олексіївського люнету, на приватній ділянці Петра Порошенка міліція відкрила кримінальну справу.

І хоча слідчим відділом міліції у Печерському районі Києва було встановлено, що «під час будівельних робіт за адресою вул.Радіальна, 5 в Києві було зруйновано частину пам’ятки», коли Порошенко став президентом, провадження було закрите із формулюванням «у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення».

Прокуратура постанову не оскаржувала.

Новина доповнюється

Нагадаємо, Порошенко звільнив голову зовнішньої розвідки.

Раніше стало відомо, що Порошенко погодився віддати Константинополю будівлі та церкви: з’явився текст угоди з Варфоломієм.

Також ми розповідали, чк Порошенко використовує армію для боротьби з опонентами.

А нещодавно Аваков звинуватив Порошенка в підкупі виборців, а Генеральний прокурор Луценко розкрив подробиці “сіток” зі скупки голосів.

45 КОМЕНТАРІ

  1. А на що ви сподівалися ?. Тільки Новий президент змтоже зробити в сі умови для розслідування та покарання. Але всі попередні домовляються з новим про своє ” недоторкане ” життя після виборів.

  2. Я повторяю ,надо провести в стране полностью инвентаризацию всего майна,земли выяснить кому принадлежит и запланировано ли он налоги и мог ли он это приобрести за свои сбережения если нет оставить ту часть майна за которое были уплачены налоги,не сделав это мы будем постоянно в состоянии передела собственности

  3. А ще злочинна влада своїми діями за 5 років зробила так що народ постарішав на 1600 днів. Крім того лише Порошенко винен в тому що похолодало і винен в тому що … , та що там винен у всіх гріхах на світі)))

  4. Только глухой и слепой будет пиздеть , что это фейк, бред, кремлевские происки. Коррупция она и в Африке коррупция!!! Рубать руки по самые яйца…

  5. Господи,куди не кинь кругом він і всюди вляпався конкретно і до сих пір торгує своєю рожею на всіх телеканалах без стида і сорома.

  6. Це тільки один епізод, а що буде через пару років коли ми взнаємо про більшу частину безчинств який творив гарант з посіпаками

  7. Viktor Krutihin напишіть заяву в поліцію. Там керівник зараз дивиться не в сторону Порошенко. І якщо будуть докази та за пограбування посадять до в’язниці!

  8. Де гарантія що це правда?Зараз льють багато бруду на Порошенка! Підсовуючи нам Зел! Який навіть не реагує на дебати тікає від журналістів і повний ноль!!

  9. Алла Мельниченко Для меня это тоже большая загадка.Это делают, наверное, те,кому в этой жизни позволено все и есть возможности пользоваться этим.

  10. Так уже надоел, что не хочется писать, давайте подождем ещё немного.Если не под автоматами, то переизберем и забудем,как страшный сон.

  11. Но их не так много,он автобусами их за собой возит.А остальные?Что за богопочитание?За что?Ведь за ним только разруха,кровь,мародерство и жуткая ложь

  12. Хто кращий Порошенка? Недолугий Зел? Який навіть боїться прийти на передачу дибати! Уявляєте його головнокомандувачем,або десь на асамблеї ООН??Порошенко стільки зробив і що зараз знову в Совецкий Союз і руский мир?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>