6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Порошенко знову виправдався щодо білбордів із зображенням Путіна

Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко пояснив, чому на білбордах на його підтримку він зображений навпроти президента Росії Володимира Путіна.

Відповідаючи на питання журналістів, він наголосив, що не порівнює свого опонента Володимира Зеленського із російським президентом, — передає Громадське.

«Я не ховаюсь від будь-яких кроків, в тому числі щодо Путіна. Я окремо хочу наголосити. Я аж ніяк не кажу, не казав і не буду казати про знак рівності між Путіним і Зеленським. Це не так. Я лише хочу нагадати слова Путіна, що для нього будь-який президент України крім Порошенка — це його мрія…», — сказав Порошенко.

«І тому Україна потребує сильного президента, досвідченого президента, рішучого президента і президента, який має довіру народу, яку він здобув на президентських виборах. Тому що Путін навмисне зараз підвісив питання звільнення заручників і наших військових. Що він чекає? Він чекає одного — виборів. Прагне, щоб змінився Порошенко. Ці борди стверджують одне — ми не дамо пану Путіну шансів на його успіх Все, не більше, не менше», — додав він.

Нагадаємо, раніше в Україні з’явилися білборди та газети з зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна і написом «21 квітня. вирішальний вибір».

Користувачі соцмереж були обурені білбордами. Гриценко заявив, що Порошенко таким чином намагається розколоти країну.

У Порошенка пояснили, чому на його білбордах з’явився Путін, і звинуватили Зеленського у потуранні Кремлю. У штабі Порошенка підготували альтернативні білборди, на яких зображені Порошенко, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін і російський шоумен Максим Галкін.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>