2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Порошенко приїхав на НСК “Олімпійський” чекати на Зеленського

Чинний глава держави Петро Порошенко прибув до НСК “Олімпійський”, де сам заплановав дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Bідзначимо, що під будівлею стадіону встановлено сцену із символікою президента, розвішено банери з його обличчям та встановлено палатки із антиагітацією його опонента.

Перед тим, як відправитися до прес-центру стадіону, який підготували для проведення дискусії, Порошенко піднявся на сцену, встановлену перед стадіоном і звернувся до кількох тисяч прихильників, які зібралися перед НСК, пише УП.

“Ми вибрали дебати, тому що це – ознака демократії … Якщо пан Зеленський вже повернувся з Парижа, якщо для нього Україна – понад усе, ми чекаємо його для проведення дебатів … Ми будемо його запрошувати щодня”, – заявив Порошенко.

У прес-центрі, куди після короткого виступу на площі перед НСК відправився Порошенко, він заявив, що чекатиме на Зеленського до 15:00.

Після вступного слова у прес-центрі Порошенко відповідає на питання журналістів, спілкування модерує журналіст Андрій Куликов.

Нагадаємо, під «Олімпійським», де сьогодні виступить Порошенко, небагатолюдно. Прихильники президента, які зібралися під стадіоном, влаштували тисняву через безплатні кепки з контрагітацією проти Зеленського.

46 КОМЕНТАРІ

  1. Чего ждать он знал что не придет а тебя противно слушать сам с собой поговорил и доволен ушел лапши очередную порцию навещал проплаченых бюджетникам

  2. Варіант для кандидитів в ПРЕЗИДЕНТИ:
    ЗМАГАННЯ по боротьбі з Корупцією – Злочинністью.

    Рішити Корупційно-Злочинну задачу яка триває понад 11-років.

    Підказка (приватна компанія не законно Підривають-Переробляють граніт на території Соснівської сільської ради та вже понад 11-років не сплачують податки не від надр не від оренди так як навмисно не укладають договір Оренди з Соснівської сільською радою) але підробивши документи товариство уклали оренду з “сусіднім селом Томашівка” а все тому що кар’єр понад 11-років тому мав бути закритий. У правоохоронців постійно немає доказів завдяки місцевої та районної влади.

    2019рік
    1 – Скільки ще буде не законно працювати гранітний кар’єр? а саме не законно Підривати – Переробляти граніт саме на території Соснівки ?

    2 – Та хто буде покараний за Злочин та Корупцію ?
    На протязі понад 11-років не законно Підривають – Переробляють граніт та не сплати податків від оренди від надр

    ВІДЕО – ЦРУ -> https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ

    ВІДЕО – 1+1 ТСН -> https://youtu.be/wNfeCk96KUc

  3. Ну шо за хрень какая студия 19,какого он туда припёрся 14 я не хрена не могу понять Люди договор был на 19. Ну не ужели вы не слышали уже тут враньё одумайтесь Порохоботы

  4. Простіше подзвонити,спросити,прийде,не прийде,навіщо людей збирать,робити вигляд ,що він прийшов його нема,цирк!Порошенко комік в п’єсі я прийшов тебе нема,

  5. Ольга Шараборина он и клоун, устроил представление, клоунаду, смотришь и диву дивишься человек новерно не понемает что и как!

  6. помилочка в штабі Зе, Порох прийшов а Зе засцяв! для тих хто в танку , при дуелі один вибирає місце, другий дуелянт час. колись зброю але ця дуель не на смерть.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>