10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Під «Олімпійським» утворилася тиснява через безплатні кепки з контрагітацією проти Зеленського

Поблизу НСК «Олімпійський», де сьогодні має відбутися захід за участю Петра Порошенка, прихильники чинного президента утворили тисняву у черзі за безплатними кепками з контрагітацією проти Володимира Зеленського.

Про це з місця події повідомляє кореспондент видання ІНФОРМАТОР.

Головні убори з написами «STOP ZE» і «НЕ СЦИ!» роздають активісти громадської організації «Відсіч».

Через велику кількість охочих отримати безплатні кепки навколо палатки «Відсічі» утворилася тиснява – люди кричать і штовхаються.

Організатори стверджують, що виготовили кепки за власні кошти.

Тим часом за 20 хвилин до початку анонсованих Банковою дебатів між Порошенком і Зеленським на сцені поблизу стадіону розпочався концерт групи «Ot Vinta!».

На площі перед стадіоном прихильники Порошенка роздають агітацію проти Зеленського. В агітках опонента президента називають наркоманом.

Фото – Роман Пєтушков

Нагадаємо, раніше штаб Петра Порошенка анонсував на 14.04 14:14 на стадіоні «Олімпійський» дебати з Володимиром Зеленським. Натомість Зеленський відповів Порошенку, що чекає на нього 19 квітня на тому ж таки «Олімпійському».

96 КОМЕНТАРІ

  1. На мою думку петька перегнув палицю, воно позорить посаду президента, не кажучи вже про свою гідність . Хоча яка в бариги може бути гідність, зара одне в голові:”посадять і відберуть грошики”.

  2. Какая мерзость,какая низость!!!Позорище!Согнали как баранов,потом с этих баранов РЖАТЬ будут!Люди у вас к себе хоть капля уважения осталась???

  3. Рашид Нугманов слшишь ты спустившееся с гор тебя из раши кто-то спрашивал что ты вякаешь сиди в своем Татарстане и не Сунь свой нос куда не надо

  4. Люди, схаменіться не продавайтесь , пенсіонери думайте про дітей і про внуків,невже їм добре живеться, коли у них всю зарплатню забирають за комуналку, а ціни в магазинах , за цю владу голосують тільки ті хто краде у людей,

  5. Віктор Иванович Блаженнов, не переживайте. Дадут вам блины с лопаты, когда рашисты окупируют нашу Украину. Зе готов на коленях ползти к плешивому договариваться. О чем можно договариваться с врагом? Как сказал один АТОвец, есть два варианта закончить войну, это полная ПОБЕДА или капитуляция. Вам какой вариант побхтдит? Не зря плешивый сказал, что его устроит любой, кроме Порошенка – с ним невозможно договориться. Может и дождетесь блинов с лопаты или лопатой….

  6. Антонина Чернова, а разве предатели не те кто родину врагу сдает? или те кто нарушил присягу? кому сдают родину? какую присягу нарушили

  7. Зігнали стадо і наказали.Настоящий с ц и к у н. Все робиться брехнею. очніться,вам мало того,що є.скільки можна брехати

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>