9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“Перетворимо на сухопутну державу”: у Росії заговорили про втручання в Україну після виборів

На російському телебаченні запропонували захопити все узбережжя Азовського і Чорного морів в Україні в разі нестабільності після закінчення виборів.

Злочинний заклик озвучив професор Московського державного університету міжнародних відносин Андранік Мігранян в ефірі програми “Велика гра” на “Першому каналі”.

Фрагмент його виступу опублікував на своїй сторінці у Facebook український журналіст Роман Цимбалюк.

“Найглибша криза виникає тоді, коли у Порошенка буде дуже близький результат із Зеленським. І, звичайно, коли вони зійдуться вже за межами виборчого поля, тоді Україну можна перетворити на сухопутну державу, щоб не думати про те, що якісь кораблі туди підпливають або відпливають”, — нахабно заявив Мігранян.

Цимбалюк, у свою чергу, розцінив слова прихильника агресії проти України як надію на втрату контролю в нашій країні, чого в жодному разі не можна допустити.

“Братський привіт” із Москви: як перетворити Україну на сухопутну державу. Надія на дезорганізацію української держави. Що чекає Кремль від виборів в Україні? Росіяни мріють, щоб в Україні запанував хаос!!!” — попередив журналіст.

https://www.facebook.com/RomanTsymbaliuk/videos/2395530157146908/

Нагадаємо, російський політик Жириновський нещодавно заявляв, що Зеленський їх влаштовує, але ніхто в Росії не бажає перемоги Порошенко.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>